rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
29 Mart itibari ile sınavlarım başlıyor. İlk sınavım Felsefe var mıdır kanal önerisi?
11.sınıfım.Şahsen sözel derslerin konu anlatımı videolarını izlesem de faydası olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak ezber bilgi var felsefede yani en azından 10. sınıfta. Kendin çalışıp ezberlemeni öneririm.
Soru bankam bulunuyor.felsefe derslerim ama çapın fasiküllerini alıp kendi kendine çalışmanı öneririm
felsefe easy be hocam ama ben sanmıyorum 2.sınavların 29unda başlıcağını vaka 20kyi geçti11.sınıfım.
Notum olmadığı için öneri istedim.
Hem izleyeceğim hem de not çıkaracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soru bankam bulunuyor.
Not çıkarmak için öneri istedim.
Hocam tarihleri attılar.felsefe easy be hocam ama ben sanmıyorum 2.sınavların 29unda başlıcağını vaka 20kyi geçti
İkinciler mi?29 Mart itibari ile sınavlarım başlıyor. İlk sınavım Felsefe var mıdır kanal önerisi?
Evet, 2.dönem 1.sınavlarım.İkinciler mi?
Aga çok saçma ! Hangi ara çalışacağız ikincilere? Off ! Bir dağın üstünde boşluğa "F*/*/*" diye bağırmak istiyorum.Evet, 2.dönem 1.sınavlarım.
Not için kanal önerisi istedim de kimse cevap yazmadı.Aga çok saçma ! Hangi ara çalışacağız ikincilere? Off ! Bir dağın üstünde boşluğa "F*/*/*" diye bağırmak istiyorum.
YouTube bile felsefeye önem verimiyorsa bu MEB'de bir hata var.Not için kanal önerisi istedim de kimse cevap yazmadı.![]()
Soruya hiç cvp gelmemiş xdNot için kanal önerisi istedim de kimse cevap yazmadı.![]()