Knk onu derste işlioz ztnFelsefede cevaptan çok soru önemlidir
@dutemo @Captain PriceeHem ilk konumuz olsun hem de Felsefe nedir ne değildir tartışalım.
Felsefe hocam ders işlemek yerine derste dedikodu yaptığı için felsefe nedir ben bilmiyorum.
Akşam yazarım. Dersim var şuan.
Ee yani?Knk onu derste işlioz ztn
Felsefe Yolda Olmaktır.Hem ilk konumuz olsun hem de Felsefe nedir ne değildir tartışalım.
Felsefe hocam ders işlemek yerine derste dedikodu yaptığı için felsefe nedir ben bilmiyorum.
Tartışmak bir konu hakkında farklı fikirlerin ortaya konması ile oluşan bir beyin firtinasidir.Geri kafalı olarak tabir ettiğimiz insanlarla yapılmaması gereken yapıldığında sinir krizinden kalp krizine kadar rikslrri olan bir etkinliktir.Tartışmak nedir? Onu tartışalım.
risk budur.Hem ilk konumuz olsun hem de Felsefe nedir ne değildir tartışalım.
Felsefe insanın kendini geliştirebileceği düşünmesini öğreten bir araçtır, insanı her şekilde ileri götürür ve doğruya ulaştırır benim görüşüm bu.Hem ilk konumuz olsun hem de Felsefe nedir ne değildir tartışalım.