Neler Yeni

Fenerbahçe 3 - Beşiktaş 4 Düşünceleriniz?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Sinirlerim hatsafada arkadaşlar benim diyeceğim tek şey hakkımızla 3 attık hakem sayesinde 4 attılar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam bence yanlış düşünüyorsunuz bir takım 4 gol atıyorsa hakemle alakası yoktur. Beşiktaşın bu maçtan önce son 5 maçtan 4’ünde galip gelmiş 1’inde malup gelmiş ve fenerbahçe’de ozan tufan’dan başka kimse oynayamadı. Son dakikaları izlediyseniz boş denecek kaleye gol bile kaçırdı fenerbahçe.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Kaybettiği için Fenerbahçe'ye balon diyor.
Bence her sene başında şampiyonluk havasına girip, kasım ve aralık ayına gelince hakem diye ağladıklarını da kastetmiş olabilir :D

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Malesef ülkemizdeki hakemler tarafsız olamıyor şu maçlarda.
VAR sistemi de fenerbahçe dışında her takıma VAR onu söylemiyorum bile.
Açıkcası bir kırmızı kart 1 penaltı hakemin sizin için yapabileceği bir şey yok daha

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Screenshot_1.png

Neyse arkadaşlar,her kaybettikleri maç sonunda hakem diye ağlamaya devam edecekler galiba.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Teknik direktörsüz adamlara nasıl yenildik la :D
Futbolla pek ilgilenmiyorum ama bildiğim kadarıyla tarihinin en kötü sezonlarından biri geçiriyor BJK. Sivas Belediyeden 4 yiyen adamlardan 4 yedik :D
Kardeşim takımımızda hiçbir sorun yok, bu maçta adamlar 2 tane hakkıyla gol attı hepsi bu.
O da defans hatalarımız konuşulur çözülür onda sorun yok 2 tane attı adamlar ama o 2 tane daha golüyle haksız bir şekilde hakem sayesinde attılar.
d2e117c5-18da-4294-bfdc-212ef452fb5a.jpg

Bu mesela örnekler arasında bir pozisyon, bu pozisyondan sonra bjk gol atıyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Neyse arkadaşlar,her kaybettikleri maç sonunda hakem diye ağlamaya devam edecekler galiba.
Bu ülkede ya fenerbahçelisin, ya fenerbahçe düşmanı.
İyi forumlar daha fazla tartışmaya gerek yok.

Açıkcası bir kırmızı kart 1 penaltı hakemin sizin için yapabileceği bir şey yok daha
Kardeşim takımımızda hiçbir sorun yok, bu maçta adamlar 2 tane hakkıyla gol attı hepsi bu.
O da defans hatalarımız konuşulur çözülür onda sorun yok 2 tane attı adamlar ama o 2 tane daha golüyle haksız bir şekilde hakem sayesinde attılar.
d2e117c5-18da-4294-bfdc-212ef452fb5a.jpg

Bu mesela örnekler arasında bir pozisyon, bu pozisyondan sonra bjk gol atıyor...

Bu ülkede ya fenerbahçelisin, ya fenerbahçe düşmanı.
İyi forumlar daha fazla tartışmaya gerek yok.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Sinirlerim hatsafada arkadaşlar benim diyeceğim tek şey hakkımızla 3 attık hakem sayesinde 4 attılar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bak buna çok güldüm cidden hakem sayesinde kazanan biz mi olduk şuana kadar Fenerbahçe'nin yanında olmayan hakem yok ve bu sefer Beşiktaşın yanında mı oldu o hakemler cidden kusura bakma ama ben buna ağlamak derim yenildiniz bitti işte ne diye bahane üretiyorsunuz?Helal olsun diyin kapatın hayatım boyunca hiç bir yerde kaybedince Şike var demedim Fenerbahçe mi yendi helal olsun diyordum Galatasaray mı yendi helal olsun diyordum ama cidden yazık yani

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oğlum bari forumda başlatmayın Türk fanatik kawgası. Eskiden İnstagramda fanatik sayfaların postlarının yorumlarında ''şikeci 6alatasaray'' kavgalarına girip saçma sapan insanlarla uğraşırdım. #****galatasaray heçtegini en çok kullananlardan biri de benimdir :D
Ama daha sonra bıraktım bu işleri. ve hayatıma huzur geldi bildiğin :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bak buna çok güldüm cidden hakem sayesinde kazanan biz mi olduk şuana kadar Fenerbahçe'nin yanında olmayan hakem yok ve bu sefer Beşiktaşın yanında mı oldu o hakemler cidden kusura bakma ama ben buna ağlamak derim yenildiniz bitti işte ne diye bahane üretiyorsunuz?Helal olsun diyin kapatın hayatım boyunca hiç bir yerde kaybedince Şike var demedim Fenerbahçe mi yendi helal olsun diyordum Galatasaray mı yendi helal olsun diyordum ama cidden yazık yani
Bana göre hakkınızla 2 gol attınız.
Daha uzatmayalım burda kim hangi takımlıysa onu savunacak tabii ki çıkıpta bir beşiktaşlının haklısın demesini hiçbir zaman beklemem.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oğlum bari forumda başlatmayın Türk fanatik kawgası. Eskiden İnstagramda fanatik sayfaların postlarının yorumlarında ''şikeci 6alatasaray'' kavgalarına girip saçma sapan insanlarla uğraşırdım. #****galatasaray heçtegini en çok kullananlardan biri de benimdir :D
Ama daha sonra bıraktım bu işleri. ve hayatıma huzur geldi bildiğin :D
Kavgaya girmemek için kendimi zor tutuyorum şu anda :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bana göre hakkınızla 2 gol attınız.
Daha uzatmayalım burda kim hangi takımlıysa onu savunacak tabii ki çıkıpta bir beşiktaşlının haklısın demesini hiçbir zaman beklemem.
Beşiktaşlıyım diye diğer takımları savunmayacak değilim fakat kuzenim bile (Fenerbahçeli) şike olmadığını Fenerbahçe'nin kötü oynadığını söyledi ne yapayım ben şimdi Beşiktaş haksız yere kazandı mı diyim?

Top Bottom