Neler Yeni

Fenerbahçe 3 - Beşiktaş 4 Düşünceleriniz?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu ülkede futbol konuşmayın, zaten isteseniz de konuşamazsınız. FB'li bizim hakkımız der, BJK'li hakem sizden yanaydı der. Hiçbir zaman biri diğerini tebrik etmez, kötü oynadığını kabullenmez.
Katılıyorum.
Aslında yapılacak tek şey şu derbi maçlarında bütün hakemler yabancı olacak, var hakemleri de dahil, o zaman işte hakemler açısından tarafsız bir maç seyrederiz ve kararlarda da sıkıntı olmaz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Derbi bile değildi kolay maçtı
Beşiktaş için
Yani 3-4 olan ve 100. dakikaya kadar heyecanlı geçen bir maç için bunu demen ne kadar doğru bilemedim.
Tabi beşiktaşlıysan...

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yorum yapmayacağım.

Maçı izlemedim ama Fener yenilince her zaman "hakem yüzünden yenildik" diyorlar. Yok hani 1-2 maçta deseler anlarım, her yenilgilerinde hakem yüzünden yenildik diyorlar.

Garip.
Nedeni basit, isteyen ağladığınızdan desin umrumda olmaz hakemler sürekli fenere oynuyor hiçbir pozisyonumuz verilmiyor ara da bir ayıp olmasın diye veriyorlar.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
HAHAHAHAHAAHAHAH attığınız 3 golde hakem sayesinde onları attığınıza dua edin HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAH
satılmış hakem online .
bi dakka la banane hakemden
FB 3:4 BJK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAh
senin gibileri toplayıp suriyeye yollayacaksın

Rammstein

80+ Silver
Katılıyorum.
Aslında yapılacak tek şey şu derbi maçlarında bütün hakemler yabancı olacak, var hakemleri de dahil, o zaman işte hakemler açısından tarafsız bir maç seyrederiz ve kararlarda da sıkıntı olmaz.
TFF yabancı hakemleri yönetemiyor mu?

Top Bottom