Katılıyorum.Bu ülkede futbol konuşmayın, zaten isteseniz de konuşamazsınız. FB'li bizim hakkımız der, BJK'li hakem sizden yanaydı der. Hiçbir zaman biri diğerini tebrik etmez, kötü oynadığını kabullenmez.
Yani 3-4 olan ve 100. dakikaya kadar heyecanlı geçen bir maç için bunu demen ne kadar doğru bilemedim.Derbi bile değildi kolay maçtı
Beşiktaş için
Nedeni basit, isteyen ağladığınızdan desin umrumda olmaz hakemler sürekli fenere oynuyor hiçbir pozisyonumuz verilmiyor ara da bir ayıp olmasın diye veriyorlar.Yorum yapmayacağım.
Maçı izlemedim ama Fener yenilince her zaman "hakem yüzünden yenildik" diyorlar. Yok hani 1-2 maçta deseler anlarım, her yenilgilerinde hakem yüzünden yenildik diyorlar.
Garip.
Nedeni basit, isteyen ağladığınızdan desin umrumda olmaz hakemler sürekli fenere oynuyor hiçbir pozisyonumuz verilmiyor ara da bir ayıp olmasın diye veriyorlar.
HAHAHAHAHAAHAHAH attığınız 3 golde hakem sayesinde onları attığınıza dua edin HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHEvet hakemin sayesinde 4 gol atan bjk çok iyi takım ya.
senin gibileri toplayıp suriyeye yollayacaksınHAHAHAHAHAAHAHAH attığınız 3 golde hakem sayesinde onları attığınıza dua edin HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAH
satılmış hakem online .
bi dakka la banane hakemden
FB 3:4 BJK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAh
mali moç maşkan menerim şampuan HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHsenin gibileri toplayıp suriyeye yollayacaksın
TFF yabancı hakemleri yönetemiyor mu?Katılıyorum.
Aslında yapılacak tek şey şu derbi maçlarında bütün hakemler yabancı olacak, var hakemleri de dahil, o zaman işte hakemler açısından tarafsız bir maç seyrederiz ve kararlarda da sıkıntı olmaz.
Gs liyim benmali moç maşkan menerim şampuan HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
EEEEEE ozm ? Benle derdin ne ? Azcık aç da Aspor izle ne dediğimi neden böyle konuştuğumu anlarsınGs liyim ben