Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,641
Üstüne bir şey söylenmemeli.Fener'in parası konuşuyor aynı 2010-2011'de olan gibi. Sorsan hakemler hep onlara karşı.
Sonuna kadar doğru.
Üstüne bir şey söylenmemeli.Fener'in parası konuşuyor aynı 2010-2011'de olan gibi. Sorsan hakemler hep onlara karşı.
XxFenerxX gelir birazdanÜstüne bir şey söylenmemeli.
Sonuna kadar doğru.
Adam silver oldu mesajlarının hepsinin konusu futbol fener savunmaXxFenerxX gelir birazdan
Hocam 2 sarıyı kaymada çıkarmış galiba.Birini kaymadan diğerini de topa vurmadan .İrfanın zaten sarısı varmış sert çıkınca kırmızı vermiş.Ama o 2 sarılık bir durum değildi adamın suçu yoktu skrtel orda müdahale etti ama diğer oyuncu etmiş gibi gözüktü.Fenerli olduğum halde varın ne halta yaradığına anlam veremiyorumAga adam tepki gösterdi diye direkt çift sarı çıkartıp adamı oyundan attı.5 sene futbol oynadım böyle bir şey görmedim ben.Tepkiye ilk sarıyı çıkarması normal ama 2 sarı birden abartı resmen eyyamlık var.He ama o arada küfür etmişse bilemem.Maç bence satıldı gibiydi.
Aynen öyle bak orayı atladım skrtel adama vuruyor rafaele patlıyor adam haklı isyan etmekte.Var odası o sıra çay-kahve-batak oynuyordu herhaldeHocam 2 sarıyı kaymada çıkarmış galiba.Birini kaymadan diğerini de topa vurmadan .İrfanın zaten sarısı varmış sert çıkınca kırmızı vermiş.Ama o 2 sarılık bir durum değildi adamın suçu yoktu skrtel orda müdahale etti ama diğer oyuncu etmiş gibi gözüktü.Fenerli olduğum halde varın ne halta yaradığına anlam veremiyorum
Hocam 3 sakat yer var. Biri gustavo çift kayması,Biri adam müdahale etmediği halde kırmızı diğeri de irfanın kırmızısı. İrfanınki haklı olabilir ancak diğer adama çıkan kırmızı haksızdıFener bileğinin hakkı ile almış... Aldı aldı
Bence var odasında kısır günü yapıyorlarAynen öyle bak orayı atladım skrtel adama vuruyor rafaele patlıyor adam haklı isyan etmekte.Var odası o sıra çay-kahve-batak oynuyordu herhalde![]()
SEYRETME LAN DANAA !Hocam 3 sakat yer var. Biri gustavo çift kayması,Biri adam müdahale etmediği halde kırmızı diğeri de irfanın kırmızısı. İrfanınki haklı olabilir ancak diğer adama çıkan kırmızı haksızdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence var odasında kısır günü yapıyorlar
Gustavonun'da vardı kırmızısı.Daha geçen hafta ingiltere maçında aynı gustavonun kaydığı gibi kaydı adam,hakem sarı çıkardı,sonra var'dan haber geldi sarıyı iptal edip kırmızı çıkardı.Hocam 3 sakat yer var. Biri gustavo çift kayması,Biri adam müdahale etmediği halde kırmızı diğeri de irfanın kırmızısı. İrfanınki haklı olabilir ancak diğer adama çıkan kırmızı haksızdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence var odasında kısır günü yapıyorlar
saçımı head shoulders la yıkıyorumSEYRETME LAN DANAA !
HALDER ŞALDERsaçımı head shoulders la yıkıyorum