Neler Yeni

Fenerbahçe-Başakşehir maçında ne döndü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Fenerliyim ama Rıdvan Dilmen'in açıklamasından sonra sevinemedim. Ofsayttan 1 gol bile atsak benim içime sinmez. Malesef bu galibiyet içime sinmedi.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Aga adam tepki gösterdi diye direkt çift sarı çıkartıp adamı oyundan attı.5 sene futbol oynadım böyle bir şey görmedim ben.Tepkiye ilk sarıyı çıkarması normal ama 2 sarı birden abartı resmen eyyamlık var.He ama o arada küfür etmişse bilemem.Maç bence satıldı gibiydi.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Aga adam tepki gösterdi diye direkt çift sarı çıkartıp adamı oyundan attı.5 sene futbol oynadım böyle bir şey görmedim ben.Tepkiye ilk sarıyı çıkarması normal ama 2 sarı birden abartı resmen eyyamlık var.He ama o arada küfür etmişse bilemem.Maç bence satıldı gibiydi.
Hocam 2 sarıyı kaymada çıkarmış galiba.Birini kaymadan diğerini de topa vurmadan .İrfanın zaten sarısı varmış sert çıkınca kırmızı vermiş.Ama o 2 sarılık bir durum değildi adamın suçu yoktu skrtel orda müdahale etti ama diğer oyuncu etmiş gibi gözüktü.Fenerli olduğum halde varın ne halta yaradığına anlam veremiyorum

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fener bileğinin hakkı ile almış... Aldı aldı

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Hocam 2 sarıyı kaymada çıkarmış galiba.Birini kaymadan diğerini de topa vurmadan .İrfanın zaten sarısı varmış sert çıkınca kırmızı vermiş.Ama o 2 sarılık bir durum değildi adamın suçu yoktu skrtel orda müdahale etti ama diğer oyuncu etmiş gibi gözüktü.Fenerli olduğum halde varın ne halta yaradığına anlam veremiyorum
Aynen öyle bak orayı atladım skrtel adama vuruyor rafaele patlıyor adam haklı isyan etmekte.Var odası o sıra çay-kahve-batak oynuyordu herhalde :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Fener bileğinin hakkı ile almış... Aldı aldı
Hocam 3 sakat yer var. Biri gustavo çift kayması,Biri adam müdahale etmediği halde kırmızı diğeri de irfanın kırmızısı. İrfanınki haklı olabilir ancak diğer adama çıkan kırmızı haksızdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle bak orayı atladım skrtel adama vuruyor rafaele patlıyor adam haklı isyan etmekte.Var odası o sıra çay-kahve-batak oynuyordu herhalde :D
Bence var odasında kısır günü yapıyorlar

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam 3 sakat yer var. Biri gustavo çift kayması,Biri adam müdahale etmediği halde kırmızı diğeri de irfanın kırmızısı. İrfanınki haklı olabilir ancak diğer adama çıkan kırmızı haksızdı

SEYRETME LAN DANAA !

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co

Gustavonun'da vardı kırmızısı.Daha geçen hafta ingiltere maçında aynı gustavonun kaydığı gibi kaydı adam,hakem sarı çıkardı,sonra var'dan haber geldi sarıyı iptal edip kırmızı çıkardı.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom