Neler Yeni

Fenerbahçe-Başakşehir maçında ne döndü?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Hakem Başakşehir'e haksız 2 kırmızı kart gösterdi bunun sonucunda fener yendi

Fenerbahçeliyim ama hakem hatalı karar verdi.
Bir pozisyonda aynı adama 2 tane Başakşehirli oyuncu daldı, bir tanesi faul yaptı. Hakem düdük çalınca faul yapan değil de öbürü sinirlendi topa mı ne vurdu. Hakem faul yapmayan ama topa vuran oyuncuya faul yaptığını zannedip sarı kart gösterdi üstüne bir de topa vurduğu için bir sarı kart daha gösterdi kırmızı kartla oyundan attı. Halbuki o kişi o kişi değildi.

Öff çok karışık oldu :D
Aşçı bahçıvana ...

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Gustavoyu 12. dakikada atmayan hakem gitti rakibe dokunmayan Rafael'e sarı kart üstüne topa vurdu diye ikinci sarıdan kırmızı verdi. İrfan can'a itiraz etti diye aynı dakika içinde 2 sarıdan kırmızı. Resmen maçı Başakşehir'den alıp Fener'e verdi.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Burada tarafsız bir bakış açısı ile söylemek gerekirse az önce özeti izledim luiz gustavonun yaptığı kayarak topu alma hamlesi kırmızı kartlık olabilir çünkü çift ayağı ile oyuncuya dalıyor rafaelin yaptığı pozisyon doğru idi ama irfan can ve erol buluta gösterilen kırmızı kartlar haksız bence her futbolcunun itiraz hakkı olabilir sarı verirsin ama ikinci sarı vermek çok yanlış bir hata

Düzeltme : Rafael orada sarı kart yememesi lazım idi çünkü dikkatli incelediğimde fual'i yapan arkadaki oyuncu

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Burada tarafsız bir bakış açısı ile söylemek gerekirse az önce özeti izledim luiz gustavonun yaptığı kayarak topu alma hamlesi kırmızı kartlık olabilir çünkü çift ayağı ile oyuncuya dalıyor rafaelin yaptığı pozisyon doğru idi ama irfan can ve erol buluta gösterilen kırmızı kartlar haksız bence her futbolcunun itiraz hakkı olabilir sarı verirsin ama ikinci sarı vermek çok yanlış bir hata
Hocam oyuncunun 1.sarısı olması 2.sarının verilebilmesini zorlaştırıyor mu? Yani atıyorum bir pozisyon sarı kartlık bir pozisyon ancak oyuncuya 2.sarıyı vermemek adına kart çıkartmama durumu oluyor mu?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Hocam oyuncunun 1.sarısı olması 2.sarının verilebilmesini zorlaştırıyor mu? Yani atıyorum bir pozisyon sarı kartlık bir pozisyon ancak oyuncuya 2.sarıyı vermemek adına kart çıkartmama durumu oluyor mu?

Hocam futbolcu sarı kartı olduğu için temkinli davranması lazım oyunu 10 kişi bırakmamak adına eğer hakeme itiraz ederse hakemin uyarması lazım eğer oyuncu çok ısrar edip hakemi darboğaz ediyorsa hakemin ikinci sarı kartı vermek hakkı vardır ama hakemin yaptığı hareket çok saçma sarıyı yedikten sonra uyarması lazım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Hocam futbolcu sarı kartı olduğu için temkinli davranması lazım oyunu 10 kişi bırakmamak adına eğer hakeme itiraz ederse hakemin uyarması lazım eğer oyuncu çok ısrar edip hakemi darboğaz ediyorsa hakemin ikinci sarı kartı vermek hakkı vardır ama hakemin yaptığı hareket çok saçma sarıyı yedikten sonra uyarması lazım
Kusura bakmayın hocam futboldan pek anlamıyorum

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Rafael ile Skrtel, Thiam birlikte müdahale etti. Rafael kayarak müdahale etti ama dokunmadı, Skrtel müdahalesinde Thiam'ın ayağına vurup düşürdü hakemde faul çaldı. Hakem faulü muhtelen Rafael'in yaptığını düşünki ona sarı kart gösterdi, sonrasında Rafael haliyle kendi dokunmadığı için ve de muhtemelen Skrtel'in vurduğunu görmediği için karara sinirlenip topa vurunca ikinci sarıyı yedi. VAR sistemi ne işe yarıyorsa. İrfan Can itirazdan sarı yedi itiraza devam edince ikinci sarıdan kırmızıyı yedi. Gustavo'nun maç başında çiftesi de kırmızıydı.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hocam böyle olay çıktığına göre biraz fazla olay dönmüş herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kişi bile bilmiyor mu maçta ne olduğunu ?
ben izledim hakem yanlış kişiye kart verdi ilk başta diğer kırmızı ise itiraza verildi verilirmi verilir

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hakemin savunulcak olayı yok fb ilk defa maç kazanmıyor ya objektif bakarsanız daha iyi olur bu arada o hakemin görevine son verilmiş :).
Hakem umrumda bile değil, sonuç olarak kazandık ; hangi takımlısınız bilmiyorum ama hakemler bize de hata yapıyor sizede.

Ama siz Fenerbahçe'ye yapılanca algı operasyonu yapıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom