Neler Yeni

⚽ Fenerbahçe maçı çevirir mi ? ŞİKELİ MAÇ

majorw0w

80+ Silver
Tüm lig fener ve gs üzerinden gittiği için böyle şeyler her zaman olacak maalesef. Ne zaman hakliya haklı haksiza haksız dersek objektif olarak o zaman türk futbolu ilerler midem bulanıyor artık Türk futbolundan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
hakemi tehdit eden mert hakan oyundan alınmasa 90 dakikayı tamamlayacakken üstüne verdiği penaltı acınası. bir de var'a gidilen kayıtlar yayınlanmaya başlandığı için hakem var'a gitmeden kararı çıkarttı. samimi değiller. ts maçında neler olacak göreceğiz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
hakemi tehdit eden mert hakan oyundan alınmasa 90 dakikayı tamamlayacakken üstüne verdiği penaltı acınası. bir de var'a gidilen kayıtlar yayınlanmaya başlandığı için hakem var'a gitmeden kararı çıkarttı. samimi değiller. ts maçında neler olacak göreceğiz.
Sen ne anlatıyon ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ligde 19 takımın da hakemlerin de bize karşı olduğunu bütün takımlar biliyor. 1 derbi olunca herkes düşman, 1 maç kaybedince herkes mutlu oluyor. Boşa ağlamaya gerek yok, senelerdir kollanıyorsunuz bir de üstüne bize şikeci diyorsunuz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Sen ne anlatıyon ya

Ligde 19 takımın da hakemlerin de bize karşı olduğunu bütün takımlar biliyor. 1 derbi olunca herkes düşman, 1 maç kaybedince herkes mutlu oluyor. Boşa ağlamaya gerek yok, senelerdir kollanıyorsunuz bir de üstüne bize şikeci diyorsunuz.
Dostum 19 takım nasıl size karşı oluyor. Kasımpaşa her sene düzenli 6 puan veriyor zaten. Malum Özgür Çek pozisyonunu hatırlatmama gerek yok sanırım. Rizespor zaten sizin arka kapınız. Örneklendirmem bunlarla sınırlı kalmaz. Süleyman Hurma zamanında Emre Çolak Karagümrük'te oynarken Galatasaray maçını paylaşıp sarı kırmızı kalp attı diye kadro dışı kalmıştı. Emre Mor bugün Fenerbahçe maçını paylaştı bakalım kadro dışı bırakacak mı? Bugünkü maç için zaten Trio programında da hakemin verdiği bütün kararların hatalı olduğunu söylediler. Penaltı kazandığınız pozisyonda İrfan Can, Ndiaye'nin ayağına vururken aynı zamanda pozisyon ceza sahası dışında gerçekleşiyor. Mert Hakan hakemi tehdit edip diyor ki '' Hocam dikkatli ol vallahi buradan çıkamazsın. '' Bu sözleri kullanan oyuncu aynı zamanda attığı golden sonra rakip takımın yedek kulübesine hareket çekiyor. Sarı kart görmeden maçı tamamladı. Senelerdir kollandığımızı iddia ediyorsun. İcardi'nin uzun süreli sakatlığına sebebiyet olan ligin ilk yarısında Beşiktaş'a karşı oynanan maçta neden penaltı verilmedi o halde? Ghezzal o pozisyondan sonra ne kart gördü ne de penaltı verildi. Bu sadece örneklerden birisi. Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçta neden penaltımız verilmedi? Biz kollanıyormuşuz güya. Tek mağlubiyetimiz olan Hatayspor maçında net bir şekilde 2 penaltımız verilmedi, ama senin kaybettiğin Trabzonspor maçında yalandan aldığın penaltılar dahi maçı kaybetmeni engelleyemedi. Boş algı yapmanın lüzumu yok. Herkes neyin ne olduğunun farkında. Bugün ligde '' adaletli '' bir şekilde kararlar verilmiş olsaydı şampiyonluk yarışı çoktan bitmişti. Bakalım kaç maç daha kurtaracaklar sizi.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Dostum 19 takım nasıl size karşı oluyor. Kasımpaşa her sene düzenli 6 puan veriyor zaten. Malum Özgür Çek pozisyonunu hatırlatmama gerek yok sanırım. Rizespor zaten sizin arka kapınız. Örneklendirmem bunlarla sınırlı kalmaz. Süleyman Hurma zamanında Emre Çolak Karagümrük'te oynarken Galatasaray maçını paylaşıp sarı kırmızı kalp attı diye kadro dışı kalmıştı. Emre Mor bugün Fenerbahçe maçını paylaştı bakalım kadro dışı bırakacak mı? Bugünkü maç için zaten Trio programında da hakemin verdiği bütün kararların hatalı olduğunu söylediler. Penaltı kazandığınız pozisyonda İrfan Can, Ndiaye'nin ayağına vururken aynı zamanda pozisyon ceza sahası dışında gerçekleşiyor. Mert Hakan hakemi tehdit edip diyor ki '' Hocam dikkatli ol vallahi buradan çıkamazsın. '' Bu sözleri kullanan oyuncu aynı zamanda attığı golden sonra rakip takımın yedek kulübesine hareket çekiyor. Sarı kart görmeden maçı tamamladı. Senelerdir kollandığımızı iddia ediyorsun. İcardi'nin uzun süreli sakatlığına sebebiyet olan ligin ilk yarısında Beşiktaş'a karşı oynanan maçta neden penaltı verilmedi o halde? Ghezzal o pozisyondan sonra ne kart gördü ne de penaltı verildi. Bu sadece örneklerden birisi. Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçta neden penaltımız verilmedi? Biz kollanıyormuşuz güya. Tek mağlubiyetimiz olan Hatayspor maçında net bir şekilde 2 penaltımız verilmedi, ama senin kaybettiğin Trabzonspor maçında yalandan aldığın penaltılar dahi maçı kaybetmeni engelleyemedi. Boş algı yapmanın lüzumu yok. Herkes neyin ne olduğunun farkında. Bugün ligde '' adaletli '' bir şekilde kararlar verilmiş olsaydı şampiyonluk yarışı çoktan bitmişti. Bakalım kaç maç daha kurtaracaklar sizi.
olum siz kafayı yemişsiniz şu oyunu bu kadar ciddiye almayın la

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Baran Kut
İki takımla dönen lig. Takımları tutan hakemler. Hakemlere ceza vermeyen yönetim. Tepkisini ancak sözde koyan takımlar.

Niye izliyorsunuz arkadaşlar bu ligi? Hepiniz farkındasınız şaibenin babasının döndüğünün. İnatla takımınızın neyini savunuyorsunuz hala ? Haklı tarafın olduğunu düşünen var mı gerçekten bu ligde ?

Boş para akıtmaktan başka bir şey değil bu lig. Bakmayın ben de izliyorum :kekw: ama midesi bulanıyor insanın. Her maçta alınan kararları ölümüne savunan saçma bir nesil yetişiyor şimdi de. Adil yönetilmiyor hiçbir maç. Kabul edin ve geçin artık.

"Sanane ihtiyar ben ligimi seviyorum,hakemlere güveniyorum" da diyebilirsiniz tabi :kekw:

eneskaya6

80+ Silver
olum siz kafayı yemişsiniz şu oyunu bu kadar ciddiye almayın la
Ortada sadece oyun oynanmiyor ki hersey döndüğü icin futbol futbol olmaktan cıktı o yüzden rekabet daha da artti. Önceden futbolu sahada izlerdin 90. Dakika düdük caldiginda biterdi konu. Simdi öyle degil sari lacivertli camia parali tuttuğu köpeklere sosyal medya uzerinden para veriyor sadece algi yapsinlar durmadan sebepsizce pozisyonlari bulun paylasiyon diyorlar. 3-4 programda tutmuslar bir kac yorumculari parasi bitenleri istediklerini söylettiriyorlar takip ederseniz ve biraz objektifliginjz varsa cok rahat anlarsiniz. İnsanlar artik bunlardan bikti ne yapmaya calisiyorsunuz bi sampiyon olacaksiniz diye herturlu illegali yapmaya calisiyorlar. Besiktasin mac oncesi yaptigi paylasim yersiz ve gereksiz gaza gelmesi ligin en kritik haftasi olmasi besiktasa gore liderle 26 puan fark :) gerekli aciklamalari yapip algi yapmazsa sponsorluklari kesilir cunku. Bu akşam ki macta saha da hakem yoktu ev sahibi oyuncuları zaman zaman isteklerini dile getiriyordu 1 tane siyah sarı giyinmis adamda onlari yerine getiriyordu.

Sen ne anlatıyon ya

Ligde 19 takımın da hakemlerin de bize karşı olduğunu bütün takımlar biliyor. .
Sadece suan aklimda olanlar. Kasimpasa 90+ bilmem ne olmayan el verilen penalti 2-1 3puan

Alanya maci dunyada görülmemiş penalti ali kocun bile penalti degil dedigi pozisyon gol
2-2 1 puan

Karagumruk ismailin eline apacik carpan top butun kameralarin gördüğü pozisyon verilmeyen penslti 2-1 mac sonucu 3 puan.
7 puan yapiyor.

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Pendik baltalamaya gelmiş oyunundan öyle gözüküyo para yemiş sanırsam hakemde Fenere avantajlı oynuyor normalde 7 dakika verilirde ilk yarı 14 dakika sürdü fenerbahçeliyim hakem bizden yana daha çok net
İlk yarı topun oyunda kalma süresi 23 dakika. Verilmesi gereken +22 kardeş 🙂.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

İsabetli şut çekemedi ilk yarı, pendikspor kazanır 3.63 oran açılmış.
yıllardır şike şike diye dolaşıyoruz.
Sizce de burada büyük sorun yok mu?
Eğlence adı altında eğlence hariç siyaset 2.0'a bağlayan bir ekosistem oluştu.
Gözlemliyorum herkes karşı takıma şikeci , oncu ve buncu diyor.
Böyle olmamalı spor.
Ayrıca buna göre her takım şikeci , her takım hakem satın alıyor.
He takımlar rezil onu reddetmeyin.
Hepsi rezilliklerle dolu bir 20 yıl yaşadılar.
Spordan soğuttular bu tür şeyler .
daha bana sen buncusun diyecek varsa ne diyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
eqweqweqwewqeqwewqeqeqweqwewqewqewqeqwe
Baba bu nasıl uyarı sebebi ya aynı şeyi 2-3 kere yazmamışım konuyla alakasızda değil 4.gol oldu yazdım zaten konu başlığı fener maçı çevirir mi? Skor olmuş 4-1 sence çevirmemiş mi? Ve bunu raporlayan arkadaşımada sevgilerimi sunuyorum ona da hayırlı ramazanlar

Al işte LQALAALAAMALAKALANALAN kral sence sadece fenere mi yapılıyor bu ben dün dedim bugünde diyorum yarın da diyeceğim ligde Fenerbahçe ninde hakkı yeniyor galatasarayında hakemler ligi son haftaya taşıma peşindeler biz liderkende sizi kolladılar sürekli şimdi nasıl peki bak kaç haftadır maçlar iğrenç durumda sence bırak bizi siz şampiyon olacak gibi top oynuyor musunuz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom