Fenerbahçe VS Beşiktaş

hocam başlığı değiştirdim bide yeni başlığa yorum yap :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oroz
Fenerbahçe son hafta ki performansıyla iyi bir izlenim bıraktı. + olarak kendi evinde. Ama her nekadar bu sene deplasman da iyi performans gösteriyor olması falan baya karışık bir durum o. Beşiktaşın son dönem performansı ve bireysel oyuncu performansı gerçekten çok iyi. O yüzden feneri favori gösteremiyorum ortada olacak bence.

Fenerbahçe son hafta ki performansıyla iyi bir izlenim bıraktı. + olarak kendi evinde. Ama her nekadar bu sene deplasman da iyi performans gösteriyor olması falan baya karışık bir durum o. Beşiktaşın son dönem performansı ve bireysel oyuncu performansı gerçekten çok iyi. O yüzden feneri favori gösteremiyorum ortada olacak bence.
Aboubakar ilk geldiğinde sövüşler vardı full şimdi çok seviyorlar diğer oyuncular içinde öyle :D

Aboubakar ilk geldiğinde sövüşler vardı full şimdi çok seviyorlar diğer oyuncular içinde öyle :D
Bakalımm işte bu maçlarda belli olacak oyuncu kalitesi. Bekliyoruz nasıl bir oyun oynanacak :D

GALATASARAY

ben olsam fenere tüm paramı basarım çünki 2-1 kazanacak

ben olsam fenere tüm paramı basarım çünki 2-1 kazanacak
senin dediğin skora göre fenerde pelkas ve ozan bjk'de aboubakar ya da larin atar

Abdurrahim Albayrak; Adalet istiyoruz Adalet

Yedlin kendine çelme takar ve DeAndre sarı kart görür (gs'nin istediği adalet)

galatasaray taraftarı kadar kendi ülkesinin takımını aşşağılayan duygusuz bir takım görmedim

Son düzenleme:
Beziktaz mazini alicaz cunku mac deplazmanda oynanicak ~~Sir Erol Cloud~~ mizah amaclidir zaten bende fenerliyim

Beşiktaş kazanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,017
Üyeler
188,198
Son üye
Apameyra
Geri