Çektiğin fotoğrafları kaydettikten sonra paylaşman gerek, "Paylaş" yazısı boşuna çıkmıyor.FH 4 te fotoğraf modunda birkaç fotoğraf çektim ve bunları nerede bulacağım fotoğraf galerisinde gözüküyorlar yani masaüstüme nasıl alacağım, kullanabileceğim bir hale nasıl getireceğim ?
Hayır yani oyunun ayarlarında yok mu öyle bir bölüm ?Hayır oyunun fotoğraf modunda kaydettim herhangi bir program ile değil.
Çektiğin fotoğrafları kaydettikten sonra paylaşman gerek, "Paylaş" yazısı boşuna çıkmıyor.FH 4 te fotoğraf modunda birkaç fotoğraf çektim ve bunları nerede bulacağım fotoğraf galerisinde gözüküyorlar yani masaüstüme nasıl alacağım, kullanabileceğim bir hale nasıl getireceğim ?
Burada oturum açtım ve fotoğrafı paylaştım şimdi ne yapmalıyım ?Çektiğin fotoğrafları kaydettikten sonra paylaşman gerek, "Paylaş" yazısı boşuna çıkmıyor.
Paylaşmazsan maalesef erişemiyorsun, paylaştıysan bu siteden sorunsuzca erişilebiliyorsun.
- Community -> Gallery
![]()
Forza.net: The official home of Forza
Official site for Forza Motorsport and Forza Horizon gamesforzamotorsport.net
Girmen gereken kısmı belirtmiş idim.Burada oturum açtım ve fotoğrafı paylaştım şimdi ne yapmalıyım ?
Buraya girdim ve fotoğrafı buldum ama buna sağ tık yapıp resmi farklı kaydet yapıyorum en boy oranı çok düşük oluyor yani küçük bir resim olarak iniyor bunu çektiğim gibi 1080p formatında nasıl indirebilirim ?Girmen gereken kısmı belirtmiş idim.
- Community -> Gallery
Öncelikle resme tıklayın, sağ tıklayıp görüntüyü yeni sekmede açın, o şekilde farklı kaydedin.Buraya girdim ve fotoğrafı buldum ama buna sağ tık yapıp resmi farklı kaydet yapıyorum en boy oranı çok düşük oluyor yani küçük bir resim olarak iniyor bunu çektiğim gibi 1080p formatında nasıl indirebilirim ?