Neler Yeni

FIAT Egea 1.4 urban plus Araç alınır mı?

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Arabayı düşük devirde kullanamıyorsun ki ben çok net hatırlıyorum nereye gidersem gideyim ayağım dip gaz gidiyordum :D
Anladım o zaman almaktan vaz geçmek mantıklı

Doluysa dediğin araba yük olarak mı yoksa paket olarak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kanyon var taaaa samsunun öbür ucunda :D Oraya giderken ki yokuşlar da tırlarla kafa kafaya gidiyordum.
4-5 kişi iseniz eziyet

Doluysa dediğin araba yük olarak mı yoksa paket olarak mı?

Yok kanyon var taaaa samsunun öbür ucunda :D Oraya giderken ki yokuşlar da tırlarla kafa kafaya gidiyordum.
Siz vezirköprü tarafına gittiniz o zaman.

Bide diğer sedanlara nazaran geniş duruyor ne akla hizmet böyle yapıpta gücü bu kadar zayıf anlamadım
B+ gibi düşünebilirsiniz.

Bide diğer sedanlara nazaran geniş duruyor ne akla hizmet böyle yapıpta gücü bu kadar zayıf anlamadım
1.3 multijet candır. O paraya bana kalırsa hem yakıt hem hızlanma hem de yüksek sürat için ideal

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Benim sürdüğüm 1.4 Fire dı yanlış bilmiyorsam en boş paketi. Araba zaten 4 tekerin üstüne taş koyulmuş gibi bir şeydi. Telefondan müzik dinliyemiyorsun, araba zaten 120 den sonra bir hallenmeye başlıyor, kıçtan atmaya oldukça müsait, 120 ile giderken motorun titremesini garip bir şekilde gaz pedalında hissediyorsun zaten her şeyden önce can güvenliğin yok araba sana o güveni vermiyor :D Urban plus tabii biraz daha keyifli ve konforlu olur. Egea bence kötü bir araba değil f/p ama alınacaksa kesinlikle dizel alınmalı.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
B+ gibi düşünebilirsiniz.

1.3 multijet candır. O paraya bana kalırsa hem yakıt hem hızlanma hem de yüksek sürat için ideal
Onların çekişi felan iymidir yakıt olsun masraf olsun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
babam 0 egea almıştı benzinli normalde dizel kullanıcısıyız bir kaç ay kullandık gidip dizele geçtik egeanın
dizele alıştıysan eğer at arabası gibi benzinlisi biraz

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Benim sürdüğüm 1.4 Fire dı yanlış bilmiyorsam en boş paketi. Araba zaten 4 tekerin üstüne taş koyulmuş gibi bir şeydi. Telefondan müzik dinliyemiyorsun, araba zaten 120 den sonra bir hallenmeye başlıyor, kıçtan atmaya oldukça müsait, 120 ile giderken motorun titremesini garip bir şekilde gaz pedalında hissediyorsun zaten her şeyden önce can güvenliğin yok araba sana o güveni vermiyor :D Urban plus tabii biraz daha keyifli ve konforlu olur. Egea bence kötü bir araba değil f/p ama alınacaksa kesinlikle dizel alınmalı.
Anladım hocam araba oysa ki çok güzel görünmüştü hem paketi olsun hem kendi üzdü

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Onların çekişi felan iymidir yakıt olsun masraf olsun
Dizel egea kullandık uzun süre onlar güzel araba tatmin ediyordu.

Hocam sizin ki galiba daha önce çok zorlanmış bir araçmış. Malum kiralama firmaları.
Kiraladığımız yer köylümüzdü araç 80 bin kilometrede sorunsuz duruyordu bence aracın zorlanmış olmasından ziyade motor gücü gerçekten zayıf.

Top Bottom