4-5 kişi iseniz eziyetDoluysa dediğin araba yük olarak mı yoksa paket olarak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok kanyon var taaaa samsunun öbür ucunda Oraya giderken ki yokuşlar da tırlarla kafa kafaya gidiyordum.
Siz vezirköprü tarafına gittiniz o zaman.Doluysa dediğin araba yük olarak mı yoksa paket olarak mı?
Yok kanyon var taaaa samsunun öbür ucunda Oraya giderken ki yokuşlar da tırlarla kafa kafaya gidiyordum.
B+ gibi düşünebilirsiniz.Bide diğer sedanlara nazaran geniş duruyor ne akla hizmet böyle yapıpta gücü bu kadar zayıf anlamadım
1.3 multijet candır. O paraya bana kalırsa hem yakıt hem hızlanma hem de yüksek sürat için idealBide diğer sedanlara nazaran geniş duruyor ne akla hizmet böyle yapıpta gücü bu kadar zayıf anlamadım
Onların çekişi felan iymidir yakıt olsun masraf olsunB+ gibi düşünebilirsiniz.
1.3 multijet candır. O paraya bana kalırsa hem yakıt hem hızlanma hem de yüksek sürat için ideal
Evet, arabada 5 kişiydik az çok anlamışsındır halimizi4-5 kişi iseniz eziyet
Siz vezirköprü tarafına gittiniz o zaman.
İyidirOnların çekişi felan iymidir yakıt olsun masraf olsun
Aynen oralara gittik biz terme çarşamba tarafındaydık oranın o kadar uzak olduğunu bilmiyorduk.4-5 kişi iseniz eziyet
Siz vezirköprü tarafına gittiniz o zaman.
Anladım hocam araba oysa ki çok güzel görünmüştü hem paketi olsun hem kendi üzdüBenim sürdüğüm 1.4 Fire dı yanlış bilmiyorsam en boş paketi. Araba zaten 4 tekerin üstüne taş koyulmuş gibi bir şeydi. Telefondan müzik dinliyemiyorsun, araba zaten 120 den sonra bir hallenmeye başlıyor, kıçtan atmaya oldukça müsait, 120 ile giderken motorun titremesini garip bir şekilde gaz pedalında hissediyorsun zaten her şeyden önce can güvenliğin yok araba sana o güveni vermiyor Urban plus tabii biraz daha keyifli ve konforlu olur. Egea bence kötü bir araba değil f/p ama alınacaksa kesinlikle dizel alınmalı.
Hocam sizin ki galiba daha önce çok zorlanmış bir araçmış. Malum kiralama firmaları.Evet, arabada 5 kişiydik az çok anlamışsındır halimizi
Dizel egea kullandık uzun süre onlar güzel araba tatmin ediyordu.Onların çekişi felan iymidir yakıt olsun masraf olsun
Kiraladığımız yer köylümüzdü araç 80 bin kilometrede sorunsuz duruyordu bence aracın zorlanmış olmasından ziyade motor gücü gerçekten zayıf.Hocam sizin ki galiba daha önce çok zorlanmış bir araçmış. Malum kiralama firmaları.