haklısınız fakat araç annem tarafından da kullanılacağı için otomatik olmalı ve bu bütçeyle anca bu km lerde alabiliyoruz zaten alırken iyi bir eksperde kapsamlı bir ekspertiz yaptıracağızŞahsen ben o kadar yüksek KM otomatik almam ama iyice baktırısanız problem yoksa sizin kararınız.
Genelde dizeler 150K km den sonra turbo enjektör sorunlar baş gösteriyor
japonda düşündük fakat çok gereksiz pahalı geliyor bana gene bu km lerde anca 2006 2007 model alıyoruz ve aracın çokta küçük olmaması lazım çünkü 5 kişiyiz ve tatile vs giderken hem aracın içi geniş olmalı hemde bagaj yetmeliHocam bence o zaman biraz daha küçük japon araçlara yönelin bütçeniz uygunsa Japonlar daha iyi otomatik işinde
evet ona dikkat edeceğiz taksiyi gene anlarız plakdan ama şirket çıkması vs. olduğunu nasıl anlarız çünkü dediğiniz gibi şirket araçları çok düzgün olmuyorHocam ben kullandim gayet guzel araba iyi de gidiyor. Yalniz sirket cikmasi olmamasina dikkat et temizi bulursan sorjn yasamazsin diye dusunuyorum. Harcic sirket araci, taksi cikmasi vsvs olmasin uzebilir seni sirket araclarinin nasil kullanildigii ben biliyorum)
KM'si yüksek olanlar çoğlunlukla şirket arabası oluyor ve renkleride gri ve beyazdır hatta çoğunlukla beyaz.evet ona dikkat edeceğiz taksiyi gene anlarız plakdan ama şirket çıkması vs. olduğunu nasıl anlarız çünkü dediğiniz gibi şirket araçları çok düzgün olmuyor
bütçe max 610 620 zaten 300 e kadar kullanmayız büyük ihtimal biraz bütçe toparlandıktan sonra satıp değiştiririzTam bütçe nedir ?
1.6 Multijet yıllardır var. Şanzıman hepsinde aynı mı bilmiyorum da, linea veya egea'da otomatik şanzımanla ilgili bir sorun, kronik duymadım.
Sağlam bi ustaya gösterirseniz alınabilir. Fakat 300'e yakın ve üstünde KM'lerde egea falan zor satar. Elbette satar ama zor.
Bu bütçeye tercih etme tavsiyem cogu sirket araci oluyor. Sirket araci oldugunu zor anlarsin pis oluyorlr ama detayli kuafore girincd temizleniyor. Yuksek km oldugu icin sirket aracidir diyorum ben galeriden degil biniciden alman lazim sana araci tane tane anlarmasi laizmbütçe max 610 620 zaten 300 e kadar kullanmayız büyük ihtimal biraz bütçe toparlandıktan sonra satıp değiştiririz