Neler Yeni

Fiat Egea 1.6 otomatik alınır mı?

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
180.000-220.000 km arası almayı düşünüyoruz fakat sorun çıkartır mı ve bakım tamir maliyetleri çok yüksek olur mu?

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Şahsen ben o kadar yüksek KM otomatik almam ama iyice baktırısanız problem yoksa sizin kararınız.

Genelde dizeler 150K km den sonra turbo enjektör sorunlar baş gösteriyor

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen ben o kadar yüksek KM otomatik almam ama iyice baktırısanız problem yoksa sizin kararınız.

Genelde dizeler 150K km den sonra turbo enjektör sorunlar baş gösteriyor
haklısınız fakat araç annem tarafından da kullanılacağı için otomatik olmalı ve bu bütçeyle anca bu km lerde alabiliyoruz zaten alırken iyi bir eksperde kapsamlı bir ekspertiz yaptıracağız

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Hocam bence o zaman biraz daha küçük japon araçlara yönelin bütçeniz uygunsa Japonlar daha iyi otomatik işinde

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
Hocam bence o zaman biraz daha küçük japon araçlara yönelin bütçeniz uygunsa Japonlar daha iyi otomatik işinde
japonda düşündük fakat çok gereksiz pahalı geliyor bana gene bu km lerde anca 2006 2007 model alıyoruz ve aracın çokta küçük olmaması lazım çünkü 5 kişiyiz ve tatile vs giderken hem aracın içi geniş olmalı hemde bagaj yetmeli

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam ben kullandim gayet guzel araba iyi de gidiyor. Yalniz sirket cikmasi olmamasina dikkat et temizi bulursan sorjn yasamazsin diye dusunuyorum. Harcic sirket araci, taksi cikmasi vsvs olmasin uzebilir seni sirket araclarinin nasil kullanildigii ben biliyorum:))

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
Hocam ben kullandim gayet guzel araba iyi de gidiyor. Yalniz sirket cikmasi olmamasina dikkat et temizi bulursan sorjn yasamazsin diye dusunuyorum. Harcic sirket araci, taksi cikmasi vsvs olmasin uzebilir seni sirket araclarinin nasil kullanildigii ben biliyorum:))
evet ona dikkat edeceğiz taksiyi gene anlarız plakdan ama şirket çıkması vs. olduğunu nasıl anlarız çünkü dediğiniz gibi şirket araçları çok düzgün olmuyor

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alperen Çelebi
Hocam bi ara egea için serviste çalışan arkadaşa sormuştum. Otomatik de sorun vs var mi diye. Bana dediği tek şey şu, şimdiye kadar olumsuz dönüş olmadı ne arızası açar bilmiyoruz. Onların yalancısıyım ben

xTURANN

80+ Silver
Tam bütçe nedir ?

1.6 Multijet yıllardır var. Şanzıman hepsinde aynı mı bilmiyorum da, linea veya egea'da otomatik şanzımanla ilgili bir sorun, kronik duymadım.
Sağlam bi ustaya gösterirseniz alınabilir. Fakat 300'e yakın ve üstünde KM'lerde egea falan zor satar. Elbette satar ama zor.

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Hocam siz face insta gibi sosyal medya gruplarına girin 1-2 hafta takılın orada daha net sonuçlara ulaşırsınız.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
Tam bütçe nedir ?

1.6 Multijet yıllardır var. Şanzıman hepsinde aynı mı bilmiyorum da, linea veya egea'da otomatik şanzımanla ilgili bir sorun, kronik duymadım.
Sağlam bi ustaya gösterirseniz alınabilir. Fakat 300'e yakın ve üstünde KM'lerde egea falan zor satar. Elbette satar ama zor.
bütçe max 610 620 zaten 300 e kadar kullanmayız büyük ihtimal biraz bütçe toparlandıktan sonra satıp değiştiririz

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bütçe max 610 620 zaten 300 e kadar kullanmayız büyük ihtimal biraz bütçe toparlandıktan sonra satıp değiştiririz
Bu bütçeye tercih etme tavsiyem cogu sirket araci oluyor. Sirket araci oldugunu zor anlarsin pis oluyorlr ama detayli kuafore girincd temizleniyor. Yuksek km oldugu icin sirket aracidir diyorum ben galeriden degil biniciden alman lazim sana araci tane tane anlarmasi laizm

Top Bottom