Neler Yeni

Fiat Linea 1.3 multijet alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ronaldo
Fiat Linea 1.3 multijet urban paket, hatasız boyasız hasar kayıtsız yedek anahtarına kadar duruyor. Beyaz renk. 188 bin kilometrelerde. Almayı düşünüyorum.Bu arabayı önerir misiniz? Dizel olduğu için sıkıntı çıkarma gibi bir durumu olur mu? Bu motor nasıldır? Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fiat Linea 1.3 multijet urban paket, hatasız boyasız hasar kayıtsız yedek anahtarına kadar duruyor. Beyaz renk. 188 bin kilometrelerde. Almayı düşünüyorum.Bu arabayı önerir misiniz? Dizel olduğu için sıkıntı çıkarma gibi bir durumu olur mu? Bu motor nasıldır? Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam araba alınır fakat kilometre biraz fazla gibi.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Başta söyliyim araba uzun yol için değil bilgin olsun. Ben taksi çıkması aldım. Araba 3bin devir 5. Viteste 110la gidiyor. Radyosuna aux kablosu ile bağlanarak telefonundaki müzikleri açabiliyorsun. Aracın v kayışının ve zincirinin ne zaman değiştirildiğini öğrenin. Araçta hız sabitleyici yok sonradan ekstra olarak ayarlanabiliyor. Onun dışında aklıma gelen bir şey yok. Dediğim gibi araba uzun yol aracı değil daha çok şehir içi kullanımına uygun. Ha ama bu demek değil ki şehir dışı yol yapamaz. Sadece şanzumanın ayarlanış biçiminden dolayı araba 110a ulaştığında çok fazla ses yapmaya başlayacak

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
Bana göre fiat marka alınabilitesi olan tek araba egeadır. Oda giriş segment zaten. Diğerlerine 5 kuruş para vermem çok kalitesiz arabalar.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
1.3 active plus var bende ticari çıkması. çok önerebilecegim bir araba değil ama ayagını yerden keser tabirini kullanabilirim.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne kadar fiyatı ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,486
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam araba alınır fakat kilometre biraz fazla gibi.
106.600 de aldık biz arabayı 2017 de şuan 160k emotion paket araç Temiz kaliteli yakıt koyulursa eğer bakım harici şansınızda varsa biraz sanayiye pek uğramayacaktır araç çekişi 1.3 dizel bi araca göre güzel 1.4 fireden iyi diyebilirim hatta (fiyatta önemli bi etmen ama)

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
Linea sahibiyim piyasaya ayak uyduramıyor almanı önermem diğer arabalar fırlarken hep makas aşırı artıyor piyasada çok bulunduğundan kaynaklı bu durum, fakat parçası yakıtı vs uygun çok arıza çıkartmıyor

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ali
Şirket araçları ve kiralamalarda uzun yol yapmış birisi olarak evet araç gündelik kullanımda üzmez. Ama uzun yolda hız olarak 1.6 olanı keşke alsaydım dedirtiyor. Haricinde az yakıyor. Sürekli masraf çıkartma gibi bir durumu olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom