Neler Yeni

Fiber Altyapı İçin 100 MBPS İnternet Sağlayıcı Tavsiyesi

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
ibrahim
Ping sorunu çok fazla oluyor İstanbul da tek sunucuları var o yüzden paket loss ta çok oluyor müşteri hizmetlerine de bağlanmak biraz sorun
Arkadaşım bu firmayı düşünüyordu, ancak ping sorunları varsa geçmemek daha doğru olur. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Ben hemen hemen 8 9 yıldır türktelekom kullanıyorum şuanda da 100 mbps var memnunum hocam. Yeni 15 aylık taahüt aldım 1 hafta anca oldu. Memnunum fiyat artsa bile benim paket sabit. Hatta 4 5 yıllık verseler düşünmeden alacam yani 😂

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
ibrahim
Ben hemen hemen 8 9 yıldır türktelekom kullanıyorum şuanda da 100 mbps var memnunum hocam. Yeni 15 aylık taahüt aldım 1 hafta anca oldu. Memnunum fiyat artsa bile benim paket sabit. Hatta 4 5 yıllık verseler düşünmeden alacam yani 😂
telekom verdiği hizmet güzelde fiyatlar çok pahalı geliyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
telekom verdiği hizmet güzelde fiyatlar çok pahalı geliyor.
Hocam valla eğerki başka bir alt yapı yoksa yani türktelekom altyapısı kullanıyorlarsa diğer firmalar. Her türlü türk telekom iyi bence çünkü bir sorunu çözme konusunda hızlılar ve ilk kendi müşterilerine bakıyolar sonra diğer şirketlerinkine bakıyolar. Alt yapın iyise öneririm benim burda güzel 1000 desteklitor diye biliyrum hatta 24 kullanıyordum dedim 100 yapıyım 100 kullanıyorum şuan

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
Arkadaşım bu firmayı düşünüyordu, ancak ping sorunları varsa geçmemek daha doğru olur. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Rica ederim şuan da çekiyorum hız problemi de az önce aradım klasik güncelleme cart curt ama değişen bişey yok 50 ila 100 ping arası normal diyorlar 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom