Neler Yeni

Fiber Altyapı Sokakta var Binaya Nasıl gelir?

BedirhanEfe

80+ Bronze
Beyler öncelikle merhaba
Bizim Yan apartmanımızda Fiber Bulunmakta (Eski Bina)
Bende Fiber Başvurusu Yapmak istiyorum.
Fiber Başvurusunu Nasıl Yaparım?

Ayrıca
Millenicom kullanıyordum Acayippp ping var Oyun oynanmıyor
Türknet'e geçiş işlemlerini başlattım Türknet Aynı Fiyata Altyapının verdiği en yüksek hızı vericek.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Beyler öncelikle merhaba

Ayrıca
Türknet'e geçiş işlemlerini başlattım Türknet Aynı Fiyata Altyapının verdiği en yüksek hızı vericek.
Bende türknet kullanıyordum bir süreden sonra hız çok düşüyor ama belki de sadece bana olmuştur

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Beyler öncelikle merhaba

Ayrıca
yan binanda varsa sokakta da vardır onu gidip konuşman gerek müşteri hizmetleriyle mesela benimde altyapım hiper destekliyordu ama bana adsl paket üzerinden hız verdikleri için berabatı şuan paket olarak 16 kulanıyorum sıfır sorun

BedirhanEfe

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yan binanda varsa sokakta da vardır onu gidip konuşman gerek müşteri hizmetleriyle mesela benimde altyapım hiper destekliyordu ama bana adsl paket üzerinden hız verdikleri için berabatı şuan paket olarak 16 kulanıyorum sıfır sorun
Evet Sokakta Bulunmakta müşteri hizmetleriyle konuştum biz bişey yapamıyoruz dediler türk telekoma başvuru yapmanız gerekiyor dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sokakta Hem Hipernet Var Hemde Fiber var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide yazmayı unutmuşum
Millenicomda Vdsl Kullanıyordum

Son düzenleme:

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bu arada az once turknetten milenicoma geçtim turknette 4 mbps down 1 up aliyordum atlayapim 82 destekliyor ve 100mbps paket kullaniyordum aşırı kotu turknet

Top Bottom