Fiber geldiğinde ne almalıyım

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Fiber kullanacağım zaman ne almalıyım? Modem mi Router mı? Odamızda büyük bir kutu var orada fiber kabloları şalter falan var. Evimizde internet çıkış portu telefon çıkış portu falan var. Ne yapmalıyım? @alpolojix

Fiber kullanacağım zaman ne almalıyım? Modem mi Router mı? Odamızda büyük bir kutu var orada fiber kabloları şalter falan var. Evimizde internet çıkış portu telefon çıkış portu falan var. Ne yapmalıyım? @alpolojix
Fiber varsa router öneriyorlar

Keenetic Extra Router yaz ondan al.
Extra DSL'in router hali.

Hali hazırda kullandığın internet firmasından mı fiber alacaksın?
Yoksa fiber gelince yeni bir firmaya mı geçmeyi düşünüyorsun?

Hali hazırda kullandığın internet firmasından mı fiber alacaksın?
Yoksa fiber geline yeni bir firmaya mı geçmeyi düşünüyorsun?
Fiber geldiğinde büyük ihtimalle Turknet veya Millenciom. Millenicom cayma bedeli öderse Milleni ödemiyorsa Turk.net. Farklı bir firma.

Screenshot_19.png
crazyreign Superonline + Gençleşmiş versiyon.
Screenshot_16.png
Massaka Türknet versiyon.
Screenshot_17.png
Kerpeten Ali Sakalsız Bıyıksız + Türk telekom versiyon.

KSDFBJBFGSDFHJSBFGHSDBFJSDFK

Keenetic Extra Router yaz ondan al.
Extra DSL'in router hali.
Hocam bir şey soracağım ben bunu alsam kendi modemime ethernet kablosuyla bağlayıp accses point olarak kullanabilir miyim ?

Fiber geldiğinde büyük ihtimalle Turknet veya Millenciom. Millenicom cayma bedeli öderse Milleni ödemiyorsa Turk.net. Farklı bir firma.
TürkNet en mantıklı seçim olacaktır sizin için, 120 TL'ye kadar taahhüt ödüyorlar.
Normalde önermem fakat TT fiber kullananlar için avantajlı. 100 Mbps paket, 85 TL.
Modemi de ücretsiz olarak veriyorlar, aslında Türk Telekom veriyor. Modem ise bu:

Son düzenleme:
Hocam bir şey soracağım ben bunu alsam kendi modemime ethernet kablosuyla bağlayıp accses point olarak kullanabilir miyim ?
Kullanırsın da pahalı ya.
Yani sana gelen internet önemli olan. 200 Daha koyup direkt modem almak daha mantıklı.

TürkNet en mantıklı seçim olacaktır sizin için, 120 TL'ye kadar taahhüt ödüyorlar.
Normalde pek önermem fakat fiber kullananlar için avantajlı. 100 MBPs paket, aylık 85 TL.
Modemi de ücretsiz olarak veriyorlar, aslında Türk Telekom veriyor. Modem bu:
Güzel midir bu? 200 M2 evimiz var en köşeye 3 diş verir mi?

Kullanırsın da pahalı ya.
Yani sana gelen internet önemli olan. 200 Daha koyup direkt modem almak daha mantıklı.
Asus dsl ac51 modem var bir arkadaştan baya ucuza almıştım 240 TL gibi bir fiyata daha 1.5 yıl garantisi falan var. Para da değil oyunla alakalı bir şey vermiştim çocuğa. Ben de elimdeki TT'nin verdiği modemi satıp böyle bir şey alıp evin her yerinde sıkıntısız internet kullanmak istiyorum ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,448
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri