zaten izmire dönüp şu planlamalar falan yapıldıktan sonra videoyu da çekeceğim.Artık AlpHub'a video çekip yollarsın. :d
35 mps ye bana 114 tl fiyat cektiler. 15 yıllık müşteriyizeski müşteriysen pahalı olmuyor.
yanında tivibu varsa normal.35 mps ye bana 114 TL fiyat cektiler. 15 yıllık müşteriyiz
tivibu yok düz. 24 mps ise 99 tl dedileryanında tivibu varsa normal.
bana 90tl demişlerdi.
haha pis fakir bizde 15 mps 1 upload gel bi tur bin wifiye haha kanka ne zaman görücez biz fiberi yaa ne olacak bu işhayırlı olsun bende 10mbps 0.5 upload ile sürünmeye devam edeceğim
turknet neden kullanmıyorsunhayırlı olsun bende 10mbps 0.5 upload ile sürünmeye devam edeceğim
üzüldümhayırlı olsun bende 10mbps 0.5 upload ile sürünmeye devam edeceğim
Hayırlı olsun,nice mutlu fiber internetli günlere.GENÇLER FİBER GELİYOR GENEL MÜDÜRLÜKTEN ARADILAR 1 MART DEDİLER ABİ GELİYO SONUNDA GELİYO FİBER BE ABİ ÇOK MUTLUYUM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hatlar biraz kötüydü deprem olaylarından dolayı ses kaydı almayı unuttum ama olsun hafızamda 1 MART BEE ABİ
o kadar gülme karrdeş erken güldün bende 33mbps yaklaşık 5.5 upload var turktelekommu kullanıyorsunuzhaha pis fakir bizde 15 mps 1 upload gel bi tur bin wifiye haha kanka ne zaman görücez biz fiberi yaa ne olacak bu iş