Fiber gelmez demeyin!

Melisa2013

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
40
Çok kötü bir yerde oturmamıza rağmen şansımızı deneyip müdürlüğe gittik (Öncesinde defalarca aradık aylarca) ve fiber başvurusunda bulunduk. Başvuru yapın ve 2-3 ay içerisinde fiber internete kavuşabilirsiniz, dediler. 10 mbpsden kurtulduk sonunda. Üşenmeyin, gelmez demeyin, bize geldiyse size de gelir. Mutluluktan ağlamak.:peeposad::peped::blobdance::hoba:

Hayırlı olsun. Tabi gelmez demeyin ama tamamen şansa bağlı olduğunu da unutmayın. 2018'de bi tarafımı yırttım. 5-6 kere git gel yaptım müdürlüğe, 30 dan fazla imza topladım mahallede ve geçen ay geldi. 2 haftadır fiberdeyim reise şükürler olsun yaparsa Erdoğan yapar.

Çok kötü bir yerde oturmamıza rağmen şansımızı deneyip müdürlüğe gittik (Öncesinde defalarca aradık aylarca) ve fiber başvurusunda bulunduk. Başvuru yapın ve 2-3 ay içerisinde fiber internete kavuşabilirsiniz, dediler. 10 mbpsden kurtulduk sonunda. Üşenmeyin, gelmez demeyin, bize geldiyse size de gelir. Mutluluktan ağlamak.:peeposad::peped::blobdance::hoba:
Hayırlı olsun hocam sevindim :D :)

Mahallede aylardır fiber altyapı döşeniyor. Okadar yavaş ilerliyorki anlatamam. 6-7 ay önce 5 sokak arkamizdaydi daha hala bize gelmedi.

Hayırlı olsun. Tabi gelmez demeyin ama tamamen şansa bağlı olduğunu da unutmayın. 2018'de bi tarafımı yırttım. 5-6 kere git gel yaptım müdürlüğe, 30 dan fazla imza topladım mahallede ve geçen ay geldi. 2 haftadır fiberdeyim reise şükürler olsun yaparsa Erdoğan yapar.
Teşekkürler. Buraya gelmesinin sebebi bir sürü lüks evler yapıldı. Onlar muhtemelen başvuru yaptılar. Bizde şansımızı denedik yine bu sefer başardık. 200 imza toplayıp getiremeyen, 5 metre yanında olup getiremeyenlerde gördüm, çok kötü gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mahallede aylardır fiber altyapı döşeniyor. Okadar yavaş ilerliyorki anlatamam. 6-7 ay önce 5 sokak arkamizdaydi daha hala bize gelmedi.
Üzücü. Sürekli darlamanız lazım. Ümit Önal'a yazmanız lazım. Tabii keyiflerine bağlı ya neyse...

Haydi hayırlı olsun 2 sene önce kurtulmuştum bende gerçekten hayat kalitesi çok artıyor umarım en kısa sürede tüm illere yayılır

hayırlı olsun, 10mbps den fibere geçmek çok sevindirici olmalı.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Bugün sizin gününüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri