Erda Yıldırım
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
altyapı başvurusu yaptım, 14güne kadar altyapı getireceklerini söylediler hadi bakalım.
fiberin bir sürü çeşidi var bende tam olarak anlamadığım için foruma sordum goknet.com dan bakmıştımBenimde alt yapı TT fiber ama alt yapı sorgulamada max 100 mbps gösteriyor, neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden bakılıyor bunlara?
Hattın değerinden bahsettim. Sunulan paketlerden değil.Evet ama sağlayıcı 200_300_500 Mbps lik de paketler sunabiliyor 1 gigabit sunmuyor onlara kalmış bişey
FTTB olabilir.Benimde alt yapı TT fiber ama alt yapı sorgulamada max 100 mbps gösteriyor, neden?
Telekom öyle dediyse muhtemelen kolpadır.altyapı başvurusu yaptım, 14güne kadar altyapı getireceklerini söylediler hadi bakalım.
Telekom 14 gün dememiştir, 14 aydır o tekrar sor.Hattın değerinden bahsettim. Sunulan paketlerden değil.
FTTB olabilir.
Telekom öyle dediyse muhtemelen kolpadır.
@Mehmet Yılmaz bilir.
Böyle gözüküyor hocam. 500-1000'lik bağlatamaz mıyım yaHattın değerinden bahsettim. Sunulan paketlerden değil.
FTTB olabilir.
Telekom öyle dediyse muhtemelen kolpadır.
@Mehmet Yılmaz bilir.
FTTH gelmiş, Goknet'te 0 KB yazıyorsa Fiber var demektir, en azından hep öyle denk geldi bana.
Fiber var zaten hocam evde, ama 50'lik paketti yanılmıyorsam. Max 100 alabileceğim gözüküyor.FTTH gelmiş, Goknet'te 0 KB yazıyorsa Fiber var demektir, en azından hep öyle denk geldi bana.
Yanlışın var, olamaz o.Fiber var zaten hocam evde, ama 50'lik paketti yanılmıyorsam. Max 100 alabileceğim gözüküyor.
Millenicomdan falan baktıysa ve altyapı superonline ise max 100 gösteriyor.Yanlışın var, olamaz o.
Evet Turknet falan henüz 1 GBPS paket açıklamadı.Millenicomdan falan baktıysa ve altyapı superonline ise max 100 gösteriyor.
Turktelekom ise ve türknet gibi yerlerden baktıysa yine max 100 gösteriyor.
Yanlışın var, olamaz o.
Evet Turknet, Milleni, Netspeed'den bakmıştım. Ne yaparsam 500-1000 alabilirim?Millenicomdan falan baktıysa ve altyapı superonline ise max 100 gösteriyor.
Turktelekom ise ve türknet gibi yerlerden baktıysa yine max 100 gösteriyor.