Paket düşük çünkü.Upload değeri biraz düşük değil mi?
alt yapı 100 mbps ama senin ki nasıl 800 lere çıkıyor anlamadım knkDeğerler düşük alt yapı 100 desteliyorsa eğer tabii. Benim 100 destekliyor fiber bazen 800 lere çıkıyor ama genel de 130 aralığı alıyorum.Alıntıyı görüntüle
Hocam fiber aktif olduğunu nasıl anladınıZMerhabalar geçen günlerde fiber aktif olmuştu bende hemen başvuru yapıp yükselttim az önce ekipler gelip yeni modem ve bi tane küçük kutunun kurulumunu yaptı gelen abi çok sıcak kanlıydı aklımda kalan soru işaretlerini de giderdi kendisine çok teşekkür ediyorum hız testi vs yaptım değerleri aşağı da bulabilirsiniz 75 mbps paket vardı onu aldık bu değerler iyi midir? aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz
teşekkür ederim. gizlememiş olmamın bi sakıncası var mı?Hayırlı olsun
Bu arada ip gizlemeyi unutmuşsun
önce gelip alt yapıyı yaptılar kutu vs koyuldu 1 ay sonra falan türktelekom sitesinde sorgulama yaptığımda fiber yazıyordu aradım yükselttim ekipler de gelip kurulumu yaptıHocam fiber aktif olduğunu nasıl anladınıZ
Yani sonradan fiber yükseltmesi yapılabiliyor mahallelere nasıl anlayabilirim olursa
Benim alt yapı biraz garip fiber portları direk evin altında direk ana şebekeden gecikme olmadan bağlandım ben. Senin hız 65 mbps civarı internet sağlayıcı gibi değer veriyor müşteri hizmetlerini arayın muhtemelen hızını kesmişler sizin çünkü 100 lük fiberde o değer almanız imkansız.alt yapı 100 mbps ama senin ki nasıl 800 lere çıkıyor anlamadım knk
aldığım paket 75 mbps bu yüzden 73 vs almam normal bence hocamBenim alt yapı biraz garip fiber portları direk evin altında direk ana şebekeden gecikme olmadan bağlandım ben. Senin hız 65 mbps civarı internet sağlayıcı gibi değer veriyor müşteri hizmetlerini arayın muhtemelen hızını kesmişler sizin çünkü 100 lük fiberde o değer almanız imkansız.
Değerler gayet iyi inşallah 1000mbps'de nasip olurMerhabalar geçen günlerde fiber aktif olmuştu bende hemen başvuru yapıp yükselttim az önce ekipler gelip yeni modem ve bi tane küçük kutunun kurulumunu yaptı gelen abi çok sıcak kanlıydı aklımda kalan soru işaretlerini de giderdi kendisine çok teşekkür ediyorum hız testi vs yaptım değerleri aşağı da bulabilirsiniz 75 mbps paket vardı onu aldık bu değerler iyi midir? aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz
sağolun hocam XDSKJDKSDX hocam ben modemi cekmek istemiştim abi kadraja girmek isteyince kıramadım.hocam hayırlı olsun da neden adamı çektin? XD
inşallah hocam teşekkür ederim.Değerler gayet iyi inşallah 1000mbps'de nasip olur
Birisi gerçek hayattaki konumunuzu öğrenip mahremiyetinize müdahale edebilirteşekkür ederim. gizlememiş olmamın bi sakıncası var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
önce gelip alt yapıyı yaptılar kutu vs koyuldu 1 ay sonra falan türktelekom sitesinde sorgulama yaptığımda fiber yazıyordu aradım yükselttim ekipler de gelip kurulumu yaptı
hm anladım hocam sagolun bilgilendirme içinBirisi gerçek hayattaki konumunuzu öğrenip mahremiyetinize müdahale edebilir
Birisi cihazınızı hacklemek için IP adresinizi kullanabilir
Birisi IP adresinizi ele geçirmek için kimliğinizi taklit edebilir
İşverenler yaptıklarınızı takip edebilir
Bir bilgisayar korsanı size karşı DDoS saldırısı düzenleyebilir
Siber suçlular yasa dışı faaliyetlerin suçunu size atabilir
Kaynak: https://nordvpn.com/tr/blog/ip-adresi-ile-neler-yapilabilir/
ont cihazı binada da oluyor değil miTürk Telekom bir şey üretmiyor. Markalardan topluca alıyor. Huawei üretimi o ONT cihazı iyidir yani