Neler Yeni

Fiber modem önerisi lazım.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır keenetic modem kullanıyorum onun arayüzüne alıştım.Bugün superonline fibere geçtik.Yeni modem gelicek fakat o kadar esnek bi arayüz olur mu bilmiyorum o yüzden fiber modem önerisi istiyorum.
Teşekkürler.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır keenetic modem kullanıyorum onun arayüzüne alıştım.Bugün superonline fibere geçtik.Yeni modem gelicek fakat o kadar esnek bi arayüz olur mu bilmiyorum o yüzden fiber modem önerisi istiyorum.
Teşekkürler.
Ana modem olarak Superonline in verdiğinden başka modem kullanılmıyor diye duyuyorum

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu hiç biliyordum kesin olarak bilgili olan kullanan var ise bilgilendirebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ana modem olarak Superonline in verdiğinden başka modem kullanılmıyor diye duyuyorum
bunu hiç biliyordum kesin olarak bilgili olan kullanan var ise bilgilendirebilir mi?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Ahmet Melih Alemdar

Superonline in verdiğinin haricinde başka bir modem için kullanıcı adı ve şifreyi vermiyorlarmış. Ben de Keenetic kullanıcısıyım. TT Fiber için ana modem Hopper kullanıyorum. Aynı modemden bir tane daha aldım. Onu da diğer odaya menzil genişletici olarak kurdum.
Hopper ı tavsiye ederim ama ana modem olarak değil sadece 2. Modem olarak kullanabilirsin sanırım

asko56

80+ Silver
interneti kullanılamyacak tek firma kalitesi sıfır mecbur olmasam 1 dk durmam keşke hiç girmeseydiniz

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superonline in verdiğinin haricinde başka bir modem için kullanıcı adı ve şifreyi vermiyorlarmış. Ben de Keenetic kullanıcısıyım. TT Fiber için ana modem Hopper kullanıyorum. Aynı modemden bir tane daha aldım. Onu da diğer odaya menzil genişletici olarak kurdum.
Hopper ı tavsiye ederim ama ana modem olarak değil sadece 2. Modem olarak kullanabilirsin sanırım
Kablo çekmedende dağıtıcı olarak kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem kayıp yaşar mıyım?
Bende Keenetic Hooper kullanıcısıyım

interneti kullanılamyacak tek firma kalitesi sıfır mecbur olmasam 1 dk durmam keşke hiç girmeseydiniz
Hiç sorma bizimde burda fiberi olan tek firma turkcell bende imkanım olsa hiç girmezdim turk telekomdan mutluydum fakat şuan ödediğim miktar neredeyse fiber ile aynı.Bu kadar para verirken niye fiber kullanmıyayım dedim o yüzden geçtim bende

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Kablo çekmedende dağıtıcı olarak kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem kayıp yaşar mıyım?
Bende Keenetic Hooper kullanıcısıyım
Superonline in verdigi modem ile alakalı. Normalde Kablosuz bir şekilde Keenetic ler arasi mesh sistem kurabiliyorsun. Ben kayıp olmaması için Cat 6 ile mesh yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,814
Üyeler
168,200
Son üye
Ashloth
Top Bottom