K kefe 80+ Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim kemal efe polat Pazar, 22:59 #1 bi siteden hesap satın aldım fifa 19 için ea games hesabı verdiler indirdim oynu ayarladım oynaya tıklıyorum girmiyo bir türlü sebebi ne olabilir
bi siteden hesap satın aldım fifa 19 için ea games hesabı verdiler indirdim oynu ayarladım oynaya tıklıyorum girmiyo bir türlü sebebi ne olabilir
ebuw 80+ Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Ebu İlgilendiği Kategoriler Yazılım Pazar, 23:14 #2 Hata mesajı varsa görsel iletir misiniz?
K kefe 80+ Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim kemal efe polat Dün, 00:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 oynaya tıklıyom ama olmuyo oyun ayarlarına tıklıyom acılıyo cık a tıklıyom oda calışıyo ebuw yazmış: Hata mesajı varsa görsel iletir misiniz? Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 00:53 ebuw yazmış: Hata mesajı varsa görsel iletir misiniz? Devamı için tıklayın... ea appe giriyom offline diyo hep internette bi sorun yok ama
oynaya tıklıyom ama olmuyo oyun ayarlarına tıklıyom acılıyo cık a tıklıyom oda calışıyo ebuw yazmış: Hata mesajı varsa görsel iletir misiniz? Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 00:53 ebuw yazmış: Hata mesajı varsa görsel iletir misiniz? Devamı için tıklayın... ea appe giriyom offline diyo hep internette bi sorun yok ama
ebuw 80+ Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Ebu İlgilendiği Kategoriler Yazılım Dün, 05:56 #4 İnternette görebildiğim kadarıyla o satılan hesaplar birden fazla kişiye satıldığı için online olarak giremediğinizden ve EA App offline olarak açılmadığından oynayamıyorsunuz diye biliyorum.
İnternette görebildiğim kadarıyla o satılan hesaplar birden fazla kişiye satıldığı için online olarak giremediğinizden ve EA App offline olarak açılmadığından oynayamıyorsunuz diye biliyorum.