Fifa 20 server cok yavas

Rambo87

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
18,293
Selam Arkadaslar,

az önce fifa 20 oynadim.
2:1 öndeyim.
resmen Server beni disari atti ve karsiki taraf kazandi.
öyle bi sinir oldum ki.

umarim bunu Fifa 21 düzeltiler.

Evet, çok sinir bozucu bir durum hocam. Fifa'nın başından beri var maalesef. EA serverlarını düzeltmediği sürece yeni oyunla düzelmez bu.

Evet, çok sinir bozucu bir durum hocam. Fifa'nın başından beri var maalesef. EA serverlarını düzeltmediği sürece yeni oyunla düzelmez bu.
acayip sinir oldum. adami fena dagitim. sonra error connection server.

resmen adam belesden 3 puan aldi.

hocam fıfayı boşver de forza 4 de online girene kadar günün yarısı gidiyor
forza daha sinir bozucu

Bence fifa ve pes gibi futbol oyunlarının her yıl değil de 5 yılda bir 3 yılda bir olması daha mantıklı geliyor. Her yıl 400 tl civarın da sunuyorlar piyasaya ( tam hatırlamadım şu an fiyatı ) onun yerine 5 yılda bir sunsalar hem daha kaliteli yapmış olacaklar hem de ortaya daha iyi şeyler çıkacak sürekli güncellemeyle yine yarışırlar zaten araların da . Benim fikrim bu yönde . Sırf her yıl çıktığı için almıyorum bir fifa aha şu sene daha güzeli gelecek bekle diye diye .

Zaten FUT pay to win diye çok takmayın hocam
Ülkeler yavaş yavaş kaldırıyor fifa points satın alımlarını, birkaç yıla direkt oyundan kaldırılabilir ki umarım kaldırılır.

Selam Arkadaslar,

az önce fifa 20 oynadim.
2:1 öndeyim.
resmen Server beni disari atti ve karsiki taraf kazandi.
öyle bi sinir oldum ki.

umarim bunu Fifa 21 düzeltiler.
Hocam playstationda ve xbox ta da aynı sorun var. Sunucular sıkıntılı ne yazıkki. Ayrıca bayramınız mübarek olsun

Bence fifa ve pes gibi futbol oyunlarının her yıl değil de 5 yılda bir 3 yılda bir olması daha mantıklı geliyor. Her yıl 400 TL civarın da sunuyorlar piyasaya ( tam hatırlamadım şu an fiyatı ) onun yerine 5 yılda bir sunsalar hem daha kaliteli yapmış olacaklar hem de ortaya daha iyi şeyler çıkacak sürekli güncellemeyle yine yarışırlar zaten araların da . Benim fikrim bu yönde . Sırf her yıl çıktığı için almıyorum bir fifa aha şu sene daha güzeli gelecek bekle diye diye .
Her yıl çıkmaya devam etse de 60 dolardan çıkmasa keşke :(

Her yıl çıkmaya devam etse de 60 dolardan çıkmasa keşke :(
Ya adamlara 60 birim şimdi sen 60 birim olsa fifa almaz mısın herkes alır ama biz de 420 birim oluyor o ürün.

Geri