FİFA 2022 ALAYIM MI?

Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar fifa 22 alabiliyorum indirimde ama fifa 23 de var ama sanmıyorum öyle hemen indirime girsin daha çıkmadı bile fifa 22 alsam kadroları güncelleyebiliyor muyum? alınır mı sizce ?

arkadaşlar fifa 22 alabiliyorum indirimde ama fifa 23 de var ama sanmıyorum öyle hemen indirime girsin daha çıkmadı bile fifa 22 alsam kadroları güncelleyebiliyor muyum? alınır mı sizce ?
Alınmaz bence eğer alabilirsen 1 senelik EA play yada Xbox game pass birsuru oyun var içinde fifa22 dahil

Ben 10 dakika önce aldım.
Al bence. 22'nin oyuncusu azalmaz hem.

alınır.

alınmaz. Oyun bitti sayılır.

Fifa 23 ün indirime girmesine daha çok var sonraki oyun çıkmaya yakın girer ve hemen o kadar da düşmez ilk başta daha az düşüyor.
Alınmaz bence eğer alabilirsen 1 senelik EA play yada Xbox game pass birsuru oyun var içinde fifa22 dahil
96 tl ye nasıl bir yıllık ea play veya gamepass alınabiliyor?

Fifa 23 ün indirime girmesine daha çok var sonraki oyun çıkmaya yakın girer ve hemen o kadar da düşmez ilk başta daha az düşüyor.

96 TL ye nasıl bir yıllık ea play veya gamepass alınabiliyor?
96tl ye alınıyor demedimki oyun alinacagina o dediklerim daha mantıklı üstüne azıcık ekleyip

Gamepass de var 1 ay oynayıp bırakacaksan gamepass al
gamepasste var ama ordan sonra ea play üylik istiyor yine 35 tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

96 TL ye nasıl bir yıllık ea play veya gamepass alınabiliyor?
knk gamepassden aldığın zaman ea play üyelik istiyor o nasıl oluyor

Alınır, her türlü alınır…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,025
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri