Neler Yeni

Yardım Fifa 21 taktik kaydetme sorunu

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Evet arkadaşlar Fifa 60 tl ye kadar düştü bende aldım, yeni öğreniyorum oyunu, 15 seneil pes serisinden sonra tuhaf geldi ama deneyelim bakalım,

Sorum şu taktikleri kaydedemiyorum, her maç taktik yapmak zor, böyle bir seçenek var mı ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ultimate team ise kadroya gelip LT tuşuna basarsan özel taktikler gelir. Orada "Özel taktikler" var. Oraya gelip bütün taktikleri atayabilirsiniz. Ben bir kere yaptım bir daha da yapmadım.

Offline kariyer ise maç gününden önce yaparsanız kayıt olur.

Reav

80+ Silver
Evet arkadaşlar Fifa 60 TL ye kadar düştü bende aldım, yeni öğreniyorum oyunu, 15 seneil pes serisinden sonra tuhaf geldi ama deneyelim bakalım,

Sorum şu taktikleri kaydedemiyorum, her maç taktik yapmak zor, böyle bir seçenek var mı ?
bu seneki fifa tam hayal kırıklığı pesten çok kötü zamanda geçmişsin fifaya son 10 yılın en kötü fifası

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu seneki fifa tam hayal kırıklığı pesten çok kötü zamanda geçmişsin fifaya son 10 yılın en kötü fifası
baba defans çok kötü ya bukadar uğraştırılmaz ki top kapacaz altı üstü rekipten 60 liraya pişman olmasam bari
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ultimate team ise kadroya gelip LT tuşuna basarsan özel taktikler gelir. Orada "Özel taktikler" var. Oraya gelip bütün taktikleri atayabilirsiniz. Ben bir kere yaptım bir daha da yapmadım.

Offline kariyer ise maç gününden önce yaparsanız kayıt olur.
deneyeceğim teşekkür ederim

Reav

80+ Silver
baba defans çok kötü ya bukadar uğraştırılmaz ki top kapacaz altı üstü rekipten 60 liraya pişman olmasam bari

deneyeceğim teşekkür ederim
defans sistemine lafım yok zaten seneye pestede aynı olay olucak ultimate teamde rekabeti arttırıyor ama öylesine oynayan oyuncular için çok yararlı olduğu söylenemez

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
defans sistemine lafım yok zaten seneye pestede aynı olay olucak ultimate teamde rekabeti arttırıyor ama öylesine oynayan oyuncular için çok yararlı olduğu söylenemez
bi taktik varmı nereden öğrenebiliriz defans yapayı

Reav

80+ Silver
gamepadle mi yoksa klavyeyle mi ps4 ps5 gamepadinde yardımcı olabilrim

ps3te olur

ps kollarındansa r2ye basılı tutarak rakibe pres yapabilirsin müdahale yapma ceza sahasındaysan penatlıyı çalar yada ceza sahası yakınlarındaysa 20 30 metreden çok kolay frikikten avlayabilir seni gerekli olmadığında müdahale yapma r2 ile rakibin üzerine yürü birde savunma için oyunculara özel rol verebilirsin mesela ben mo.mdo oyuncularına merkezi kapat veriyorum beklerimede sğb.slb defansı koru kanatlara içeri katet felan ama mo.mdolara merkezi kapat rolü vermen çok önemli

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
gamepadle mi yoksa klavyeyle mi ps4 ps5 gamepadinde yardımcı olabilrim

ps3te olur

ps kollarındansa r2ye basılı tutarak rakibe pres yapabilirsin müdahale yapma ceza sahasındaysan penatlıyı çalar yada ceza sahası yakınlarındaysa 20 30 metreden çok kolay frikikten avlayabilir seni gerekli olmadığında müdahale yapma r2 ile rakibin üzerine yürü birde savunma için oyunculara özel rol verebilirsin mesela ben mo.mdo oyuncularına merkezi kapat veriyorum beklerimede sğb.slb defansı koru kanatlara içeri katet felan ama mo.mdolara merkezi kapat rolü vermen çok önemli
gamepad ile oynuyorum deneyeceğim, defans yapamıyorum, adamın önünde bile duramıyorum çok sıkıcı bir durum

Reav

80+ Silver
gamepad ile oynuyorum deneyeceğim, defans yapamıyorum, adamın önünde bile duramıyorum çok sıkıcı bir durum
sıkıcı değil rekabeti arttırıyor alışınca güzel gelicektir ama kötü zaman fifa 21 için hak veriyorum ama pestede fifadada böyle 7 senedir fifa oynuyorum aslında burda kendimlede çelişiyorum güzel bir mekanik sabırlı olan kazanıyor ama yapay zekaya oynuyorsan delirtir 2 saat bekliyo top felan atıyo geri alıyo bazen sıkıştırıyon bugta kalıyo leş gibi yapay zekayla oynamanı tercih etmem ultimate team içinde çok geç seasons yani klasmanlar oynayabilirsin online maç atıyorsun gerçek takımlarla ve derece derece yükseliyorsun senin derecende rakip geliyor ona bi bakabilirsin

Top Bottom