Neler Yeni

Fifa 22 96 TL'ye alınır mı?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar oyun şu an da 96TL ve arkadaşımda alacak oyunu yani tek kalmayacağım sizce almam mantıklı olur mu? Ayrıca şu an Ultimate Team oynanmaz ama yinede almam mantıklı mı çünkü arkadaşım ile neredeyse 2 haftada 1 playstation kafeye gidip kişi başı 20 TL ödüyoruz en azından şimdi kendim alıp oynamam mantıklı olur mu sizce kararsız kaldım açıkçası. Ayrıca şeyi soracaktım online bir şekilde herhangi bir takım seçip arkadaşımla maç atabiliyormuyuz?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Arkadaşlar oyun şu an da 96TL ve arkadaşımda alacak oyunu yani tek kalmayacağım sizce almam mantıklı olur mu? Ayrıca şu an Ultimate Team oynanmaz ama yinede almam mantıklı mı çünkü arkadaşım ile neredeyse 2 haftada 1 playstation kafeye gidip kişi başı 20 TL ödüyoruz en azından şimdi kendim alıp oynamam mantıklı olur mu sizce kararsız kaldım açıkçası. Ayrıca şeyi soracaktım online bir şekilde herhangi bir takım seçip arkadaşımla maç atabiliyormuyuz?
Alınır

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Eğer sadece kariyer oynayacakan crack indirmeye gerek yok diyorsan alabilirsin birde nostalji olayida var son fifa

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Eğer sadece kariyer oynayacakan crack indirmeye gerek yok diyorsan alabilirsin birde nostalji olayida var son fifa
Peki mesela biri alıp beraber oynamıyormu normal takımla mesela biri Real alcak biri Liverpool farklı pc den oynayabiliriz miyiz

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Sir Cem T-oker

80+ Gold
birazdan buraya ea veya xbox game pass al diyenler gelebilir. eğer sadece fifa 22 oynayacaksan kesinlkle almalısın.
ama fifa dışında başka oyunlar oynarım dersen ea veya xbox game pass de alabilirsin. (aylık 30 lira)

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Ea fifa ile anlaşma uzatmadı diye biliyorum son 1 sene daha mı olacak
evet uzatmadılar fakat sözleşmeleri devam ediyor 2023 yılının haziran ayında bitecek bu konuyla alakalı youtubede futkoc'un bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim

Top Bottom