FIFA 23 600-700 civarı bir fiyattan satışa çıkacak. Alabilirim diyorsan bekleyebilirsin. Alamam, kariyer oynarım vs. diyorsan FIFA 22'yi al geç.suan 95 TL düşmüş sizce alınır mı? fifa 23 çıkacak onu mu almak daha mantıklı yoksa 22 yi mi ve neden ?
Son indirimle birlikte çok alan var.suan 95 TL düşmüş sizce alınır mı? fifa 23 çıkacak onu mu almak daha mantıklı yoksa 22 yi mi ve neden ?
fifa 22 son fifa isimli oyun bundan sonraki ea sports fc olarak çıkacaksuan 95 TL düşmüş sizce alınır mı? fifa 23 çıkacak onu mu almak daha mantıklı yoksa 22 yi mi ve neden ?
yanlış bilgilendirme yeni oyun fifa 23 ondan sonraki oyun yeni ismiyle çıkacak.fifa 22 son fifa isimli oyun bundan sonraki ea sports fc olarak çıkacak
tmm sen doğrusunu biliyonalabilirsin yeni oyunun çıkmasına 3-5 ay var ultimate de oynayabilirsin bende baslayalı 1 ay oldu
yanlış bilgilendirme yeni oyun fifa 23 ondan sonraki oyun yeni ismiyle çıkacak.
? DDDDDDDDDDDtmm sen doğrusunu biliyon
habrini okudum bi kaç yerde 23 fifa olmucakmış anlaşma 22 de bitmiş? DDDDDDDDDDD
yanlış yerden okumuşsun çoğu fifa yayıncısıda bilgilendirdi fifa 23 olarak çıkacak dostumhabrini okudum bi kaç yerde 23 fifa olmucakmış anlaşma 22 de bitmiş
yanlış yerden okumuşsun çoğu fifa yayıncısıda bilgilendirdi fifa 23 olarak çıkacak dostum