Fifa 24 rakip sorunu

fvxzcv

80+
Reaksiyon skoru
5
merhaba kafayı yemek uzereyim fifa 24 online oyunyorum benim 80lik takıma 99dan dusuk oyuncusu olmayan adam geliyo lutfen bi çozum soyleyin

merhaba kafayı yemek uzereyim fifa 24 online oyunyorum benim 80lik takıma 99dan dusuk oyuncusu olmayan adam geliyo lutfen bi çozum soyleyin
Hocam klasman yükseldiyseniz öyle oluyor 25'de aynı durumu yaşıyorum Allahtan kadrom iyi.

Buna çözüm yok hocam. Oyun sonu full +95 rating kart dağıttığı için malum. O zamanlarda 3 gün oynayan 96-97 rating kadro kurabilir

Buna çözüm yok hocam. Oyun sonu full +95 rating kart dağıttığı için malum. O zamanlarda 3 gün oynayan 96-97 rating kadro kurabilir
Nasıl ya :D hacı ben niye bir tarafımı yırtıyorum kart çıkarmak için

Klasman yükselmeye gerek yok en düşük divisionda da oynasan karşıdaki eleman
Nasıl ya :D hacı ben niye bir tarafımı yırtıyorum kart çıkarmak için
Artık çıkmıyor hocam. Hatta sadece gold kartlar çıkabiliyor sanırım normal paketlerden. Promolar tamamen bittikten sonra sadece squad battles ve online dereceli modların sonucunda verdiği ödül paketlerinden yüksek rating kartlar çıkıyor bildiğim kadarıyla.

Klasman yükselmeye gerek yok en düşük divisionda da oynasan karşıdaki eleman

Artık çıkmıyor hocam. Hatta sadece gold kartlar çıkabiliyor sanırım normal paketlerden. Promolar tamamen bittikten sonra sadece squad battles ve online dereceli modların sonucunda verdiği ödül paketlerinden yüksek rating kartlar çıkıyor bildiğim kadarıyla.
Ya kadrom iyi hani kötü değil de istediğim kartlar var bir türlü çıkmadı.

Geri