Neler Yeni

Fifa/Forza için gamepad önerisi

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Bütçe
500
Normalde Dualshock 4 alırım diyordum ama internette 500tl ve hiç güvenemiyorum yorumlarından dolayı. Uygun fiyata bana önerebileceğiniz, beni pişman etmeyecek gamepad önerirseniz çok mutlu olurum.
  • Fifada fazla beceri hareketi yapan birisiyim (Ps cafede oynadığımızda). Sağ analogun beni pişman etmesini istemiyorum. Önceden uygun fiyata gamepad almıştım. Onda da sağ analog tuşlara atanmıştı beceri hareketi yapamıyordum.
Dualshock fiyatına kadar önerilerinizi bekliyorum. Önerenlere şimdiden çok teşekkürler.

equinoxx

80+ Bronze
Normalde Dualshock 4 alırım diyordum ama internette 500tl ve hiç güvenemiyorum yorumlarından dolayı. Uygun fiyata bana önerebileceğiniz, beni pişman etmeyecek gamepad önerirseniz çok mutlu olurum.
  • Fifada fazla beceri hareketi yapan birisiyim (Ps cafede oynadığımızda). Sağ analogun beni pişman etmesini istemiyorum. Önceden uygun fiyata gamepad almıştım. Onda da sağ analog tuşlara atanmıştı beceri hareketi yapamıyordum.
Dualshock fiyatına kadar önerilerinizi bekliyorum. Önerenlere şimdiden çok teşekkürler.
Hocam mediamarkt satıyor, https://www.gittigidiyor.com/video-...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.62.3

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Kullandığım bu değil, bunun bir önceki modeli fakat önceki modelinden oldukça memnunum. Bunun da yorumları gayet iyi.

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığım bu değil, bunun bir önceki modeli fakat önceki modelinden oldukça memnunum. Bunun da yorumları gayet iyi.
Değerli önerin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum ancak 100tl fiyat farkı az değil. 500 liraya zaten elim zor gidiyordu.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Gamesir t4 pro öneririm kendimde kullanıyorum memnunum.

Top Bottom