Fifa 22 var. Forzada da 4 var. Ama 4 eski yani. Forza yapıştırıyorum o zaman ama boş paket mi alayım?Eger Elinde fifa 20 21 veya 22 varsa almana gerek yok her sene ayni şeyi ısıtıp önümüze koyuyolar ben pek araba yarisi sevmiyorum ama forza alirdim 4 ve 5 i al derim
Knk paket olayini bilmiom ama fifa alma o kesin 22 varsa yeter de artar 23 de cok bisey degismedi forza 5 al gec veya baska oyun istiyosan onuda alabilirsin ama sana tavsiyem 22 araliga kadar iyice para biriktir 5 6 tane oyun alirsin kiş indirimi geliyor yaFifa 22 var. Forzada da 4 var. Ama 4 eski yani. Forza yapıştırıyorum o zaman ama boş paket mi alayım?
A kış indiriminde daha çok indirim olur di la. Unutmuşum. İyi ki hatırlattın. Eyw. Hem 22 Aralıkta belki full paket alırım.Knk paket olayini bilmiom ama fifa alma o kesin 22 varsa yeter de artar 23 de cok bisey degismedi forza 5 al gec veya baska oyun istiyosan onuda alabilirsin ama sana tavsiyem 22 araliga kadar iyice para biriktir 5 6 tane oyun alirsin kiş indirimi geliyor ya