FIFA Momentum gerçek mi ?

Tetshi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
672
abim @METSHEESH ile fifa 23 oynarken ezici üstünlük sergilediğim için:cool: bana momentumdan bahsetti anlattığına göre sistemin istediği kişi kazanıyor peki bunun doğruluğu nedir momentum gerçek midir anlatırsanız sevinirim.

İstediği kişi kazanıyor diye bir şey yok ama kar topu etkisi var biraz.

Aranızda böyle yüzde 65-35 gibi açık ara daha iyi oynayan yoksa momentum istediğine maçı aldırıyor.
Kaç defa 2 ye 1 kaleciyle karşı karşıya kalıp boş kaleye dışarı vuran mbappe oldu. Akabinde üstüne gelen şutu içine alan benim kaleci

abim @METSHEESH ile fifa 23 oynarken ezici üstünlük sergilediğim için:cool: bana momentumdan bahsetti anlattığına göre sistemin istediği kişi kazanıyor peki bunun doğruluğu nedir momentum gerçek midir anlatırsanız sevinirim.
Momentum var, maçın belirli dönemlerinde iki takıma da geçiyor. Anlamak kolay, basit paslar bile isabetli olmuyor ise, çok hızlı oyuncuların yavaşladığında, şutlar isabet bulmadığında fark ediyorsun. Yapılacak şey basit, biraz topa sahip olup kontrollü oynayacaksın. Kimi zaman ilk yarı rakibine ikinci yarı sana dönüyor momentum sabırla beklemek gerek. Momentum kendine döndüğünde kimse momentum bende demez iyi oynadım attım der :)

Geri