500 küsüre almıştım full setiniKAÇ PARAYA ALDIN 2 SENEDİR ZAM GELMİYO O ÜRÜNE
Ama memnun değilim ya her yer kablo oldu, sizin attığınız tek kablo galiba miss gibi, bir de daha kaliteli duruyor.iyiymiş
paran varsa al kanki şuan bedava nerdeyse çoğu kişi 1300 küsüre almış hem senin standınada uyumlu büyük ihtimalle iyi olurAma memnun değilim ya her yer kablo oldu, sizin attığınız tek kablo galiba miss gibi, bir de daha kaliteli duruyor.
Alacaktım da şu salla kazanı tam anlayamadım onunla daha da indirimli oluyormuş sallıyorum olmuyorparan varsa al kanki şuan bedava nerdeyse çoğu kişi 1300 küsüre almış hem senin standınada uyumlu büyük ihtimalle iyi olur
o bi garip ya bende anlamadım bence kacırma birden biter indirim pişman olursunAlacaktım da şu salla kazanı tam anlayamadım onunla daha da indirimli oluyormuş sallıyorum olmuyor
Olur alayım teşekkür ederimo bi garip ya bende anlamadım bence kacırma birden biter indirim pişman olursun
Tüh ya bilmiyordum bunuDostum her iki konu için de teşekkür ederim. Konularını düzenleyip arkadaşlara dolar para birimini seçip almalarını söyleyebilir misin ? Çok daha ucuza geliyor.
konudakihttps://tr.aliexpress.com/item/1005005647603449.html Hangisi daha iyidir?