Neler Yeni

Yardım FİFİNE A9 MU HYPERX QUADCAST S Mİ

BEYREK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Boz
Merhaba arkadaşlar mikrofon alacağım, fakat 2 model arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim sizce.

HYPERX QUADCAST S

FİFİNE A9

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,729
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Merhaba arkadaşlar mikrofon alacağım, fakat 2 model arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim sizce.

HYPERX QUADCAST S

FİFİNE A9
Hiçbir Fifine'a HyperX parası verilmez Quadcast S daha iyi bir tercih olacaktır

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Volkan

HYPERX QUADCAST S

FİFİNE A9
trendyoldan elektronik ürün alınmaz 200 daha ver amazon HB den falan al

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
Hocam herkesin görüşüne saygım vardır. Bana sorarsan hangisi ucuzsa onu al. Tavsiyem şu videoyu izlemen.
Fifine Ampligame a9 bazen 3750 ye düşüyor bende almayı düşünüyorum fakat temuda da uyguna bir mikrofon var şuan kararsızım.
Fiyat sıkıntın yoksa Quadcast al kafan rahat olsun. Ama trendyol arkadaşlarında dediği gibi son tercihin olsun.

BEYREK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Boz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herkesin görüşüne saygım vardır. Bana sorarsan hangisi ucuzsa onu al. Tavsiyem şu videoyu izlemen.
Fifine Ampligame a9 bazen 3750 ye düşüyor bende almayı düşünüyorum fakat temuda da uyguna bir mikrofon var şuan kararsızım.
Fiyat sıkıntın yoksa Quadcast al kafan rahat olsun. Ama trendyol arkadaşlarında dediği gibi son tercihin olsun.
Çok teşekkürler Hyperx Quadcast 2 çıkmış vatan bilgisayar satıcı olarak gösteriyor, ilk modeline göre ikincisi daha uygun gözüküyor, sence ne gibi bir farkı vardı daha iyi midir? linkide atıyorum.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,145