Alınmaz daha iyileri varfifine h6 kulaklığının mikrofonu ve tasarımı çok hoşuma gitti.
Ağırlıklı FPS türü oyunlar oynuyorum aradada dizi film izlieyip müzik dinliyorum.
Sizce alınır mı? ?
fifine a6t kullanıyorum mic standı da var ses kaliteside guzel onada bakabilirsinizfifine h6 kulaklığının mikrofonu ve tasarımı çok hoşuma gitti.
Ağırlıklı FPS türü oyunlar oynuyorum aradada dizi film izlieyip müzik dinliyorum.
Sizce alınır mı? ?
pardon seninki kuolaklıkmışfifine a6t kullanıyorum mic standı da var ses kaliteside guzel onada bakabilirsiniz
aslında bende cloud 2 alacaktım ancak ben alana kadar kulaklığa zam geldi ve bütçemi aşıyor malesefben cloud 2 kullanıyordum çok memnundum ama kablosuza geçmek istedim ve corsair void elite geçmeye karar verdim bundanda memnunum. fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum tatmin etti ikiside.
Bütçe neaslında bende cloud 2 alacaktım ancak ben alana kadar kulaklığa zam geldi ve bütçemi aşıyor malesef
ikinci el ama sıfır garantili ilgilenirmisin2000-2500 max
Razer barracuda x kablosuz 7.1 17 ay garantili kullanılmamış jelatini üstünde duruyor DM at ilgileniyorsanh6 modeli mi iyi kullanılmışsa ilgilenirim