🔥İndirim Fifine M9 2 Kişilik Kablosuz Yaka Mikrofon Seti

Profesyonel düzeyde içerik üretmiyorsanız 710₺'ye Fifine M6 da tercih edebilirsiniz. İhtiyaca göre birkaç adet alınabilir.

Bu fiyat bandındaki rakiplerine göre avantajı var mı godox amaran vs

Eyw
1000011354.webp

Önerdiğiniz mikrofon gönderilmiyor.
Sepete eklenirken ve ödeme ekranında sorun yoktu. Ancak kart bilgileri girerken "seçilen kargo yöntemiyle gönderilemiyor" gibisinden bir şey diyor, evet. Fark etmemiştim, üzücü olmuş. Sağolun uyarı için.
Farklı bir kargo yöntemi eklenirse tekrar kontrol etmek lazım gönderim sağlanıyor mu diye.

nasıl alacaz yayın falan yapmayı düşünüyorum yetermi
PC başında yayın için uygun değil bu tarz kablosuz yaka mikrofonları. Mobil yayınlar için profesyonel seviye harici alınabilir her türlü.
Masaüstü için bu bütçede Fifine A2 ve biraz daha fazlasına Havit GK50 gibi seçenekler mevcut.

Sepete eklenirken ve ödeme ekranında sorun yoktu. Ancak kart bilgileri girerken "seçilen kargo yöntemiyle gönderilemiyor" gibisinden bir şey diyor, evet. Fark etmemiştim, üzücü olmuş. Sağolun uyarı için.
Farklı bir kargo yöntemi eklenirse tekrar kontrol etmek lazım gönderim sağlanıyor mu diye.

PC başında yayın için uygun değil bu tarz kablosuz yaka mikrofonları. Mobil yayınlar için profesyonel seviye harici alınabilir her türlü.
Masaüstü için bu bütçede Fifine A2 ve biraz daha fazlasına Havit GK50 gibi seçenekler mevcut.
fifine aliexpresde daha ucuz deılmı

fifine aliexpresde daha ucuz deılmı
Shein'de daha ucuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628