Ben n11den almıştım. Seçenek daha çoktu. Ne tarz bir figür istiyorsun?Trendyol N11 gibi yerler değilde daha çok figür almak için bir site varmıdır ? çünkü bu sitelerde bulamadım yurt dışından geldiği için, aliexpress gayet iyi bir seçenek ama istediğimi bulamadım.
Pokemon figürleri istersen aldığım yerin linkini atabilirim. Mario yapıyorlar mı bilmiyorum. Sormak lazım.Hocam çizgi film figürleri istiyorum, tam olarak seçmedim ama mario figürü almayı düşünüyorum
Evet hocam link atabilirmisiniz, mario buldum aliexpresste.Pokemon figürleri istersen aldığım yerin linkini atabilirim. Mario yapıyorlar mı bilmiyorum. Sormak lazım.
Alıntıyı görüntüle
Ben buradan almıştım ama figür satışına son vermişler sanırımEvet hocam link atabilirmisiniz, mario buldum aliexpresste.
![]()
1.4US $ 39% OFF|1 adet 14cm Marios PVC Action Figure Doll Supermarios oyunu plastik modeli heykeli kek şekil dekorasyon çocuklar hediye oyuncaklar|Action Figures| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
hocam eger aksıyon fıgurlerı almayı dusunuyorsan facebook ınstagram gıbı platformlarda temız 2.el urunler oluyor onları dusunebılırsın zaten turkıyedekı cogu fıgur toplayıcıları oralarda takılıyor oaralara bakmanı onerırımHocam çizgi film figürleri istiyorum, tam olarak seçmedim ama mario figürü almayı düşünüyorum
Hocam en soldaki güzelmiş başka link yok mu hocam?Pokemon figürleri istersen aldığım yerin linkini atabilirim. Mario yapıyorlar mı bilmiyorum. Sormak lazım.
Alıntıyı görüntüle
Hocam onlar esnek mi? Yoksa sert plastik mi? Bende 3d yazıcı aldım da kendim basarım belki ama boyaması zor olur benim acımdanPokemon figürleri istersen aldığım yerin linkini atabilirim. Mario yapıyorlar mı bilmiyorum. Sormak lazım.
Alıntıyı görüntüle
Plastiğe benziyor.Hocam en soldaki güzelmiş başka link yok mu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onlar esnek mi? Yoksa sert plastik mi? Bende 3d yazıcı aldım da kendim basarım belki ama boyaması zor olur benim acımdan
Sert. Esnek değiller. 3d printer ile basılmış ürünler. Boyaması sıkıntı ama çok iyi boyamışlar.Hocam en soldaki güzelmiş başka link yok mu hocam?
Hocam onlar esnek mi? Yoksa sert plastik mi? Bende 3d yazıcı aldım da kendim basarım belki ama boyaması zor olur benim acımdan
Teşekkür ederim ustaSert. Esnek değiller. 3d printer ile basılmış ürünler. Boyaması sıkıntı ama çok iyi boyamışlar.
En son satın aldığımın içine bunu koymuşlar. İnstagram sayfaları şu anda aktif. Sanırım sadece oradan satış yapıyorlar.
Alıntıyı görüntüle