Öneri figür almak istiyorum site önerir misiniz

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,710
Trendyol N11 gibi yerler değilde daha çok figür almak için bir site varmıdır ? çünkü bu sitelerde bulamadım yurt dışından geldiği için, aliexpress gayet iyi bir seçenek ama istediğimi bulamadım.

Trendyol N11 gibi yerler değilde daha çok figür almak için bir site varmıdır ? çünkü bu sitelerde bulamadım yurt dışından geldiği için, aliexpress gayet iyi bir seçenek ama istediğimi bulamadım.
Ben n11den almıştım. Seçenek daha çoktu. Ne tarz bir figür istiyorsun?

Ben n11den almıştım. Seçenek daha çoktu. Ne tarz bir figür istiyorsun?
Hocam çizgi film figürleri istiyorum, tam olarak seçmedim ama mario figürü almayı düşünüyorum

Hocam çizgi film figürleri istiyorum, tam olarak seçmedim ama mario figürü almayı düşünüyorum
Pokemon figürleri istersen aldığım yerin linkini atabilirim. Mario yapıyorlar mı bilmiyorum. Sormak lazım.

IMG_20210113_192619.jpg

Ben buradan almıştım ama figür satışına son vermişler sanırım

hocam eger aksıyon fıgurlerı almayı dusunuyorsan facebook ınstagram gıbı platformlarda temız 2.el urunler oluyor onları dusunebılırsın zaten turkıyedekı cogu fıgur toplayıcıları oralarda takılıyor oaralara bakmanı onerırım

Pokemon figürleri istersen aldığım yerin linkini atabilirim. Mario yapıyorlar mı bilmiyorum. Sormak lazım.

Alıntıyı görüntüle
Hocam en soldaki güzelmiş başka link yok mu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam onlar esnek mi? Yoksa sert plastik mi? Bende 3d yazıcı aldım da kendim basarım belki ama boyaması zor olur benim acımdan

Hocam onlar esnek mi? Yoksa sert plastik mi? Bende 3d yazıcı aldım da kendim basarım belki ama boyaması zor olur benim acımdan
Plastiğe benziyor.

Sert. Esnek değiller. 3d printer ile basılmış ürünler. Boyaması sıkıntı ama çok iyi boyamışlar.

En son satın aldığımın içine bunu koymuşlar. İnstagram sayfaları şu anda aktif. Sanırım sadece oradan satış yapıyorlar.
2BCB441F-8967-4C74-97F0-55A952617388.jpeg

Son düzenleme:
Sert. Esnek değiller. 3d printer ile basılmış ürünler. Boyaması sıkıntı ama çok iyi boyamışlar.

En son satın aldığımın içine bunu koymuşlar. İnstagram sayfaları şu anda aktif. Sanırım sadece oradan satış yapıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim usta

Geri