Bornoz
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum. Şu anda Şanlıurfa'da ailemle birlikte yaşıyorum ve uzaktan çalışarak bir şirkette görev yapıyorum. Ancak, çalışmalarımın dışında pek bir aktivite yapma fırsatım olmuyor ve bu durum beni oldukça sıkıyor. Buna ek olarak aile evi olduğu için ses de eksilmiyor toplantılarda vs sorun yaşıyorum. Sosyalleşmek, etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak istiyorum ancak bölgede bu tür imkanlar pek bulunmuyor. Ayrıca, mesleğimle ilgilenen kişilerle yüz yüze görüşmek de mümkün değil. Bu nedenle, daha özgür bir hayat sürmek için başka bir yere taşınma düşüncesi oluştu kafamda. Ancak, kira fiyatları oldukça yüksek olduğundan bu kararı vermeden önce iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Aile evinde oturmanın avantajı, kira ve elektrik gibi masrafların olmamasıdır. Ancak, dezavantajı ise hem sosyal aktivitelerin sınırlı olması hemde ses sorunu diyebilirim. Karar veremiyorum, nereye taşınmalıyım diye düşünüyorum. Yeni yerde yaşam masraflarının aylık 12-13 bin TL arasında olması gerekiyor. Eğer Şanlıurfa'da kalırsam, kendi odamı stüdyo yaparak daha konforlu bir alan yaratmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?