Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bornoz

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum. Şu anda Şanlıurfa'da ailemle birlikte yaşıyorum ve uzaktan çalışarak bir şirkette görev yapıyorum. Ancak, çalışmalarımın dışında pek bir aktivite yapma fırsatım olmuyor ve bu durum beni oldukça sıkıyor. Buna ek olarak aile evi olduğu için ses de eksilmiyor toplantılarda vs sorun yaşıyorum. Sosyalleşmek, etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak istiyorum ancak bölgede bu tür imkanlar pek bulunmuyor. Ayrıca, mesleğimle ilgilenen kişilerle yüz yüze görüşmek de mümkün değil. Bu nedenle, daha özgür bir hayat sürmek için başka bir yere taşınma düşüncesi oluştu kafamda. Ancak, kira fiyatları oldukça yüksek olduğundan bu kararı vermeden önce iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Aile evinde oturmanın avantajı, kira ve elektrik gibi masrafların olmamasıdır. Ancak, dezavantajı ise hem sosyal aktivitelerin sınırlı olması hemde ses sorunu diyebilirim. Karar veremiyorum, nereye taşınmalıyım diye düşünüyorum. Yeni yerde yaşam masraflarının aylık 12-13 bin TL arasında olması gerekiyor. Eğer Şanlıurfa'da kalırsam, kendi odamı stüdyo yaparak daha konforlu bir alan yaratmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

hocam siz bilirsiniz ama başka biryere taşınma fikri gerçekten zor ve masraflı bunun yemeği vs vs var evde rahatsanız tabikide ailenizin yaninda kalin ama tabikide siz bilirsiniz
stüdyo fikiri gerçekten güzel onun disinda kendinize vakit ayirmak için spor salonuna vs. gidebilirsin.

Aile evinde stüdyo yapsan bile ses durumları elbet olabilir, klasik yani. Ama ev tutmak yerine çalıştığın saatlerde mini bir mekan kiralasan oraya stüdyonu kursan nasıl olur? Hem çok fazla para verme durumların olmaz, bu ofis tarzı şeylerde pahalı oluyor ama işte uygun bir şey bulabilirsen halledersin.

hocam siz bilirsiniz ama başka biryere taşınma fikri gerçekten zor ve masraflı bunun yemeği vs vs var evde rahatsanız tabikide ailenizin yaninda kalin ama tabikide siz bilirsiniz
stüdyo fikiri gerçekten güzel onun disinda kendinize vakit ayirmak için spor salonuna vs. gidebilirsin.
Kesinlikle katılıyorum hem farklı şehire taşınmak zor olucaktir hemde baya masraflı ve orda yaşamak da baya masraflı olucaktir bir süre kendi alanimi özelleştirip farklı yerde vereceğim kirayı evimde biriktirmek iyi olabilir diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum hem farklı şehire taşınmak zor olucaktir hemde baya masraflı ve orda yaşamak da baya masraflı olucaktir bir süre kendi alanimi özelleştirip farklı yerde vereceğim kirayı evimde biriktirmek iyi olabilir diye düşünüyorum.
Buna ek olarak spor salonlarını araştırıyorum bakalım umarım adam akıllı bir yer vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aile evinde stüdyo yapsan bile ses durumları elbet olabilir, klasik yani. Ama ev tutmak yerine çalıştığın saatlerde mini bir mekan kiralasan oraya stüdyonu kursan nasıl olur? Hem çok fazla para verme durumların olmaz, bu ofis tarzı şeylerde pahalı oluyor ama işte uygun bir şey bulabilirsen halledersin.
Hocam stüdyo kiralamak için pek alan yok sanırım sabah 10 akşam 5-6 aralarında iş toplantilarimiz oluyor belki ses yalıtım ile vs hallederim diye düşünüyorum ama emin olamadım.

Yalıtım yap bence

hocam Adanaya taşının derim güzel yer hem ucuz

Odana ses yalıtımı yaptırabilirsin. Aile evi kira fatura açısından avantaj sağladığı bi gerçek. Stüdyo da güzel fikir başarılar dilerim.

Geri