Filexy silver kasa çalışıyor ama klavye mouse ve ekrana güç gelmiyor

Bu kadar sorunlu bir sistem görmedim 10 sene sonra sistem alıyorum geri yolluyucam şimdi

Bu durumu en iyi ben anlarım benim flexy silver bilgisayarda çalışmıyor geri yolluyucam 10 sene sonra pc aliyoruz olan olaya bakın iadede alınmıyor enteresan cidden
Yeminle öyle nasıl hevesle ve güvenerek aldım cidden etimden tırnağımdan arttırdım bunu alabilmek için sonuç bı bakalım yarın arkadaşım bakacak son durumu haberdar ederim

Yeminle öyle nasıl hevesle ve güvenerek aldım cidden etimden tırnağımdan arttırdım bunu alabilmek için sonuç bı bakalım yarın arkadaşım bakacak son durumu haberdar ederim
tamamdır geçmiş olsun tekrardan benimkide çalışmassa bu arada bidaha incehesap tan alışveriş yapmam büyük ihtimalle

tamamdır geçmiş olsun tekrardan benimkide çalışmassa bu arada bidaha incehesap tan alışveriş yapmam büyük ihtimalle
Bakalım yarın sorunu çözemezsek kasa geri gidecek bir ton iş sonra tekrar başka yeri bozuk gelecek uğraşıp duracağım cidden benim ilk ve son oldu asla alışveriş yapmam çevreme de yaptırmam

Klasik cevaplar veriyor destek hesabı mesaj atın dedi attım direk geri yollayın diyor
demi bir ilgilenme vb olmuyor genelde hazır cevaplar kargon ne zamana gelir diyorrum ilk önce montaj aşaması sonra kargoya verilecek felan diyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de öyle gördüm sonra dedim ki değildir herhal de ya şimdi değilse dalga geçilmesin diye söylemedim :D
dışarıda gibi duruyor ama cidden

ekran kartı güç kablosunda iki giriş var diğeri ne işe yarıyor

Klasik cevaplar veriyor destek hesabı mesaj atın dedi attım direk geri yollayın diyor
bilgisayar hala açıkmı

demi bir ilgilenme vb olmuyor genelde hazır cevaplar kargon ne zamana gelir diyorrum ilk önce montaj aşaması sonra kargoya verilecek felan diyolar

dışarıda gibi duruyor ama cidden

ekran kartı güç kablosunda iki giriş var diğeri ne işe yarıyor

bilgisayar hala açıkmı
Fişi çektim direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,901