Neler Yeni

Fırat Üniversitesi neden bu kadar düşük sıralama istiyor?

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Arif
ben odtü tıp okuyorum diğyee kaldıramadı sanırım
Yok kanka ya belki gergin bi anındadır deme öyle. Üstünlük taslamak hoş olmaz ayrıca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

isvec vatandaslıgım var burda okuyup ısvece gıtcem ondan dolayı unıversıtenın pek onemı yok yurtdısında o dedıgın unıversıtelerı kımse bılmıyor haberın olsun
Yani diğer arkadaşın ODTÜ'de okuduğuyla övünmesi ne kadar saçmaysa seninde bunla övünmen bu kadar saçma. Sidik yarıştırmak anlamsız bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Yok kanka ya belki gergin bi anındadır deme öyle. Üstünlük taslamak hoş olmaz ayrıca.

Yani diğer arkadaşın ODTÜ'de okuduğuyla övünmesi ne kadar saçmaysa seninde bunla övünmen bu kadar saçma. Sidik yarıştırmak anlamsız bence.
odtüde tıp yokki eleman kendini rezil etti qwkdnqwkedqwr

isvec vatandaslıgım var burda okuyup ısvece gıtcem ondan dolayı unıversıtenın pek onemı yok yurtdısında o dedıgın unıversıtelerı kımse bılmıyor haberın olsun
gülmekten bayılmöısım isvec vatandaslıgınvarsa orda okusana madem orda paran mı yetmedi yoksa :D

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Arif
odtüde tıp yokki eleman kendini rezil etti qwkdnqwkedqwr

gülmekten bayılmöısım isvec vatandaslıgınvarsa orda okusana madem orda paran mı yetmedi yoksa :D
Hacı bu tartışmanın amacı ne çözemedim. Başta o sana çıkıştı diye karşı çıktım ama sende de bi aşağılama durumu var. Gerek yok bence.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kocaeli Üniversitesi de kaliteli bir üniversite. Ayrıca üniversitenin kalitesi direkt olarak taban sıralamaya etki etmiyor. Orada gördüğün sıralamalar o bölüme yerleşen en düşük puanlı öğrencinin sıralaması. Yani Fırat Üniversitesi her ne kadar kaliteli de olsa tercih edilmemesinden dolayı sıralaması düşük olabilir. Konumu da tercih edilmemesindeki en büyük sebeplerden birisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Hacı bu tartışmanın amacı ne çözemedim. Başta o sana çıkıştı diye karşı çıktım ama sende de bi aşağılama durumu var. Gerek yok bence.
aga ben iyi niytetle yazmıstım en basta da sonra baktım bos sıkıyo odtü tıp kolpasını sıktım onu da yedi komik yani

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Arif
aga ben iyi niytetle yazmıstım en basta da sonra baktım bos sıkıyo odtü tıp kolpasını sıktım onu da yedi komik yani
Kanka onu bende yedim yalnız 😂. Boşver gerek yok tartışmaya.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,729
İsim
Lokman Doğan
doğuda olduğu için bide şehir önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Demirel

Yani diğer arkadaşın ODTÜ'de okuduğuyla övünmesi ne kadar saçmaysa seninde bunla övünmen bu kadar saçma. Sidik yarıştırmak anlamsız bence.ov
ovünmek ıcın yazmadım sadece benıım ıcın unıversıtenın ısmının olmamasının onemlı olmadıgını belirtmem gerektıgı ıcın yazdım

sen kontenjandansın sorun yok ama elemana üstünlüğü kurdum.

naber

son koun gelin acillll
sigara tütün icen bir elemansın nasıl üstünlük kurcan anlamadım

aga ben iyi niytetle yazmıstım en basta da sonra baktım bos sıkıyo odtü tıp kolpasını sıktım onu da yedi komik yanise
senin niyeti baska gıbı forumda sadece soruma cevap versen daha mantıklı olabılırdi

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
trde uni siralamasini sadece bulundugu sehir belirler arkadaslar daha ogrenemediniz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
ovünmek ıcın yazmadım sadece benıım ıcın unıversıtenın ısmının olmamasının onemlı olmadıgını belirtmem gerektıgı ıcın yazdım

sigara tütün icen bir elemansın nasıl üstünlük kurcan anlamadım

senin niyeti baska gıbı forumda sadece soruma cevap versen daha mantıklı olabılırdi
ne diyon ucube sigara icmiyom ki ben

Top Bottom