Neler Yeni

Firsby kasaları neden kötü

Mr Gmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ekrem Gümüşsoy
Çoğu kişi firsby alma diyor acaba neden şuanda el captain in kasası o alıcam ondan soruyorum

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bahadır Başer
Bütçen neyse o şekilde davran dostum. İyi markalara göre kıyaslandıgında o şekilde diyorlar
. Şu yada bu kötü olduğunu denemeden bilemessin.
Burda Frisby oylamasinda 61 yorumda %61 5 yildiz %21 4 yildiz almiş ürün kötü demek yanliş olur. Sen kendi kararini kendin vermelisin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bilgisayardan anlamayanlar yıldız verirse...
Everest, Rampage'de kötü bir marka.

Oradaki kasa SS'lerini atar'mısın?
Bütçen neyse o şekilde davran dostum. İyi markalara göre kıyaslandıgında o şekilde diyorlar
. Şu yada bu kötü olduğunu denemeden bilemessin.
Burda Frisby oylamasinda 61 yorumda %61 5 yildiz %21 4 yildiz almiş ürün kötü demek yanliş olur. Sen kendi kararini kendin vermelisin.

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bahadır Başer
Bilgisayardan anlamayanlar yıldız verirse...
Everest, Rampage'de kötü bir marka.

Oradaki kasa SS'lerini atar'mısın?
Kardeşim denedinmi bu kasayi ? Denemedigimiz için bilemiyoruz. Zaten fiyatina göre Frisby zaten yüksek bişiy size vaad etmiyor , onuda geçtim herkes 1k 2k lik kasa alacak diye bir kaide yok burda Üst seviyede konuşan insanlar sadece yorumlarda kaliyor.
Vatanda aldigi yorumlar belli benim bi yorum yapmama gerek kalmiyor.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Kasayı hazır sistemde mi alacaksınız ayrı mı?
Bütçe nedir?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Peki sen 2080Tİ kullandın'mı ki İyi diyiyorsun?

Donanımdan anlayan biri Everest, Rampage, Inca, Frisby gibi markalardan hayır gelmeyeceğini bilir.
Kardeşim denedinmi bu kasayi ? Denemedigimiz için bilemiyoruz. Zaten fiyatina göre Frisby zaten yüksek bişiy size vaad etmiyor , onuda geçtim herkes 1k 2k lik kasa alacak diye bir kaide yok burda Üst seviyede konuşan insanlar sadece yorumlarda kaliyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Pure Steel bin tl falan degil ve hem mukemmel hava aliyor hem kaliteli. O yuzden Rampage Everest Frisby Gamepower cart curt bu tur markalarla karsilastirmaya bile degmez.

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bahadır Başer
Peki sen 2080Tİ kullandın'mı ki İyi diyiyorsun?

Donanımdan anlayan biri Everest, Rampage, Inca, Frisby gibi markalardan hayır gelmeyeceğini bilir.
Donanimdan anlayan diye bir şey yok. Bu markalar biraz daha ucuz alt orta seviye , digerleri orta üst seviye , Sen bu firmalarin çikardigi ürünlere bi kismini sevmessin bazi ürünleri iyidir. Mesela Darkida o kefeye koyyosun Dark Spartan kasa yok piyasada bence en iyi kasalardan biri yada Rampage Hero kasasi bunlar yok piyasada. Para verip alamassinda şuanda dedigim bu kasalari.
Sen 10kya kasa almiş olabilirsin ama bu Firmalarda boşa kurulmadi yada ordaki adamlar s-alak degildir.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Elime frisby kasası geçti anakart pin yuvasını taktım sonra elimle sıkıştırdım kasanın alüminyum saçı kırıldı :S Ben süpermenim dedim herelde :D

Son düzenleme:

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
geçtim herkes 1k 2k lik kasa alacak diye bir kaide yok
İşte asıl yanılgı burada başlıyor.(Zaten kimse de 1000-2000 liralık kasa önermiyor düşük bütçe için ama neyse) Kimsenin ucuz bir kasa aldıktan sonra "Sistemim çok ısınıyor" veya ucuz bir PSU aldıktan sonra "PSU'dan yanık kokusu geldi " diye konu açmasını istemiyoruz.

Şu markaların patlayan ürünlerini çok gördüm, bu para verilip 3000-4000 liralık sisteme yazık olma ihtimali bile var. En azından diğer kaliteli PSU'lar patladığı zaman sisteme zarar vermiyor ama bunların akıbeti meçhul.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,950
Üyeler
160,321
Son üye
thelordreturn
Top Bottom