Fitgirl beyaz dosya olarak indiriyor normal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sonuna rar eklersin olur biter yada winrar ile açarsın tabi winrar dosyası ise belki iso da indirmiş olabilirsin. ama fitgirl genelde winrar oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben böyle torrentte acı çekmek yerine reallyfuckingfast den tüm partları aynı anda indiriyorum internet hızımın tamamını ancak o şekilde kullanabiliyorum
Peki beyaz dosya oluyor mu? Yoksa bir hata mı aldım. Ekrandaki gibi olması sorun oluyor mu yani?

Formattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.
Kullandığın programı daha önce kullanmadım o yüzden kesin bişi demek istemiyorum, özelden mesaj at sana adım adım anlatıyım burda crack bilgi vermek yasak

Forumlarda %90 güvenilir yazıyor. %10 da hiç indirmeyenler güvenilir değil diyor. Konuyla alakasız bir şey söylemezseniz artık sevinirim. Siz kullanmayın. Ben repack ile minimum GB ile GÜVENİLİR bir şekilde misler gibi oynayacağım.
Minimum GB ile değil, indirdikten sonra o depolama alanı artıyor sen 60 GB indiriyosun oyun 120 gb bir şey değişmiyor

Minimum GB ile değil, indirdikten sonra o depolama alanı artıyor sen 60 GB indiriyosun oyun 120 gb bir şey değişmiyor
120 GB değil 70 GB falan oluyor sadece.

evet daha önce ben de yaşadım bazen uzantısız bir şekilde indiriyor sağ tıklayıp winrar ile aç demen yeterli
O kadar mesajdan sonra sonunda aradığım yorum. Teşekkürler.

Steam ve epic baba varken fitgirl kim ve Bilgisayarımı trojan manyağı yapamam dostum

Ve forumda korsan konusu açmak ve paylaşmak yasak haberiniz olsun
Oyunlara 1000 TL bayıldıktan sonra erkekler:
Ayrıca yaz indirimleri başladı. Koş ucuza al. XD

Steam ve epic baba varken fitgirl kim ve Bilgisayarımı trojan manyağı yapamam dostum
Aisjekdk fitgirlde trojan olduğunu kanitla istediğin oyunu atayım Steam/epicden reklama basıp trojan yersen o senin mallık tabii ki. Oyunindir.vip fitgirlden çekiyor 1 kere bile yemedim virüs.

Oyunlara 1000 TL bayıldıktan sonra erkekler:
Ayrıca yaz indirimleri başladı. Koş ucuza al. XD
Yoo 15 liraya offline hesap alıyorum hem virüs yemiyorum hem de mis gibi oynuyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri