Fitgirl beyaz dosya olarak indiriyor normal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sorunu buldum, FDM programı Fitgirl u torrent uzantısını okuyamıyor o yüzden dosya beyaz olarak gözüküyor. Muhtemelen ayarlardan tanımlanıyordur site orjinal fitgirl ise problem yok.

Dosyayı indirdikten sonra Winrar olarak gözükecek.

Aisjekdk fitgirlde trojan olduğunu kanitla istediğin oyunu atayım Steam/epicden reklama basıp trojan yersen o senin mallık tabii ki. Oyunindir.vip fitgirlden çekiyor 1 kere bile yemedim virüs.
O siteden bir sürü oyun indirdim virüs yemedim rdr1 indirdim virüs yedim

Sorunu buldum, FDM programı Fitgirl u torrent uzantısını okuyamıyor o yüzden dosya beyaz olarak gözüküyor. Muhtemelen ayarlardan tanımlanıyordur site orjinal fitgirl ise problem yok.

Dosyayı indirdikten sonra Winrar olarak gözükecek.
Teşekkür ederim Qbitten indirsem olur veya hangisi indirmemin tamamını kullanıp indirir çünkü uploadım çok düşük

Minimum GB ile değil, indirdikten sonra o depolama alanı artıyor sen 60 GB indiriyosun oyun 120 gb bir şey değişmiyor
Rakibi tam vuracakken hesaba biri girdi uyarısını alınca erkekler:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı site olduğuna emin misin 500 tane fitgirl repack var tasarimlaor full aynı domainden tespit edilebiliyor sadece
Bu değil mi orijinal sitesi? Oradaki link.

Formattan sonra ilk defa Fitgirl'den oyun indireceğim ama beyaz dosya şeklinde indiriyor. İndirme bitince düzelir mi WinRaR indirdiğim halde bu şekilde. Fitgirl'ün sitesinden torrent'e basıp indirmiştim.
Dosy sorun yok zannetmiyorum uzantısını tanıyamadığında yapar genellikle bunu fdm.

Ayrıca dodi varken fitgirl denen hırboyu bence tercih etmeyin o herifin yaptığı iç titanyum sıkıştırmadır siz 50 gb dosyayı indirirsiniz kuması 45dkdır.
Dodi aysını 60 gb yapar yüklemesi 15 dk. Günün sonunda dodi daha hızlı yüklenmiş olur

Tabi nacizane tavsiyem her türlü böyle korsan durumlarından uzak kalın

Evet rdr2 de sorun yoktu ama o zaman rdr1 pc ye gelmemişti emulatör sayesinde oynanabiliniyordu
Ben direk oyunindirvip kullanıyorum biraz karışık geliyor fitgirl ve orijinal site değilse diye korkuyor bı insan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forzada dodi repacks vardı mesela oda iyi

Dosy sorun yok zannetmiyorum uzantısını tanıyamadığında yapar genellikle bunu fdm.

Ayrıca dodi varken fitgirl denen hırboyu bence tercih etmeyin o herifin yaptığı iç titanyum sıkıştırmadır siz 50 gb dosyayı indirirsiniz kuması 45dkdır.
Dodi aysını 60 gb yapar yüklemesi 15 dk. Günün sonunda dodi daha hızlı yüklenmiş olur

DODİ de GTA5 sürümü eski Fitgirl de son sürümü koymuş.

Dodiyi ilk defa duydum linki var mı ve güvenilir olduğundan emin misiniz?

Dodide her oyun var mı? Ben 2-3 oyunda görmüştüm sadece forza pes 21 de vardı bide herhalde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,326
Üyeler
192,685
Son üye
IrResistibLe
Geri