ilker adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaspersky'den nasıl bypass ederim?Güvenilir.
Hocam kaspersky'den nasıl bypass ederim?Güvenilir.
Kurallarda İllegal linklerin yasak olduğu yazıyor isimde illegal link vermek gibi.Neden? Forumda yeniyim. Hatalarım için kusura bakmayın.
Bilmiyorum hocam bende de şuan fitgirl rdr2 var kaspersky uyarı vermediHocam kaspersky'den nasıl bypass ederim?
Ama sen güvenilmez demişsin korsana destek yok dememişsin.Lna bana troll deme lna.
İlk olarak yine de beğenmediğim bir grup. Hangi siteden indireceği belli diye söyledim.
Vermiyor değil mi kaspersky uyarı?Bilmiyorum hocam bende de şuan fitgirl rdr2 var kaspersky uyarı vermedi
Uzun Kurulum Süresi , Oyun Bölüm Yükleme SüreleriKaliteyi neye göre değerlendirdiniz?
vermediVermiyor değil mi kaspersky uyarı?
Arkadaşın Belirttiği Site Güzel Bu Arada , Bende Kullanıyorum.Lna bana troll deme lna.
İlk olarak yine de beğenmediğim bir grup. Hangi siteden indireceği belli diye söyledim.
Hocam önceden yüklemiştim. Kurulumu kısa sürmüştü.Uzun Kurulum Süresi , Oyun Bölüm Yükleme Süreleri
Zaten Bu Süreler , Normal Crack Versiyonu İndirmeyle Aynı Süreyi Tutuyor.
Hocam benim internet çok kötü 1 saatte 3gb iniyor. Oyunun normal crack versiyonu 100gb civarı ama fitgirl 70gb kurulum 4 saat sürdü. Eğer normal indirseydim 7 saat daha bekleyecektim.Uzun Kurulum Süresi , Oyun Bölüm Yükleme Süreleri
Zaten Bu Süreler , Normal Crack Versiyonu İndirmeyle Aynı Süreyi Tutuyor.
Hangi Oyun ? Zaten Sizi Oyun Yükleme Süreleriyle Kanser Etmiştir. Geçen COD için kullandım , bölümün yüklenmesi 8,5-9 dakika sürdü.Hocam benim internet çok kötü 1 saatte 3gb iniyor. Oyunun normal crack versiyonu 100gb civarı ama fitgirl 70gb kurulum 4 saat sürdü. Eğer normal indirseydim 7 saat daha bekleyecektim.
Yani interneti kötü olanlar için iyi bence.