Buabibirimi
80+
Yaş 15 kilo 76 boy 176 vücudum yağlı yağ yakıp kas kazanmak istiyorum buna göre antrenman programı onerirmisiniz
76 kilo ile ne kadar yağlı olabilirsin laYaş 15 kilo 76 boy 176 vücudum yağlı yağ yakıp kas kazanmak istiyorum buna göre antrenman programı onerirmisiniz
Tükeniş ne oluyor hocam yağlı derken koşsrken veya zıpladımmı memitolar ve göbek sallanıyor rahatsoz oluyorum76 kilo ile ne kadar yağlı olabilirsin la
Kendi programımı atim kas kazanırsın baya bi zaten yağ yakmak için yine kas çalışman lazım "çıkmadan önce" bisiklete ve koşu bandına bin ben bilek güreşi çalıştığım için bilek anremanı çok istersen yapmayabilirsin ve tükeniş yapıyorum ben sen yapmayabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Yenimi başladın? O zaman farklı olur
Haaa anladım dediğim gibi yap programı uygula ve çıkmadan önce 15 dk bisiklet 15 dk koşu bandı yap ama programı ugula kesinTükeniş ne oluyor hocam yağlı derken koşsrken veya zıpladımmı memitolar ve göbek sallanıyor rahatsoz oluyorum
Tama hocam teşekkürler deneyeceğim 1 ay sonra editlerimHaaa anladım dediğim gibi yap programı uygula ve çıkmadan önce 15 dk bisiklet 15 dk koşu bandı yap ama programı ugula kesin
Tükeniş= o alette tükenene kadar son tekrara kadar devam etmek sınırlarını zorlaman gerekir yeni başladıysan önermem 15*3 yaparsın
Hocam bide bench yerine yapabileceğim haraket ne onerirsiniz hiç bench yapmadım altında kalmak istemiyorumHaaa anladım dediğim gibi yap programı uygula ve çıkmadan önce 15 dk bisiklet 15 dk koşu bandı yap ama programı ugula kesin
Tükeniş= o alette tükenene kadar son tekrara kadar devam etmek sınırlarını zorlaman gerekir yeni başladıysan önermem 15*3 yaparsın
Bench aslında çok kolay bir hareket ilk başta boş bar ile yap istersen ha hiç yapmassan dumbell chest press yapabilirsin ama onu yapman daha zor olur ona göre denge açısında ağırlık değilTama hocam teşekkürler deneyeceğim 1 ay sonra editlerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide bench yerine yapabileceğim haraket ne onerirsiniz hiç bench yapmadım altında kalmak istemiyorum
Skinny var ne hocam bide varmı yokmu nasıl anlayacağımskiny fat vücudun var isse yağ yakmaya çalışma düzenli beslenip ağırlık çalış
skiny fatSkinny var ne hocam bide varmı yokmu nasıl anlayacağım
ya sana 10 kez dedim benim fotoğrafı yükleme diye ofskiny fat
Bu Vücutta ne var hocam anlamadım benim vücüt göbek çok az var yanlarda yağ var bide hafif meme varskiny fat
bu vücudun gördüğün gibi sarkan bir kısmı yok yani görünüşte ama yağlı anlatmak istedğim bu. Şuanda sen kalori hesabı yap kilo almaya çalış. ve ağırlık bas düzenli. 3 hafta fullbody gerisi bölgeselBu Vücutta ne var hocam anlamadım benim vücüt göbek çok az var yanlarda yağ var bide hafif meme var
Kendi vucudumu atayımmı hocambu vücudun gördüğün gibi sarkan bir kısmı yok yani görünüşte ama yağlı anlatmak istedğim bu. Şuanda sen kalori hesabı yap kilo almaya çalış. ve ağırlık bas düzenli. 3 hafta fullbody gerisi bölgesel