Neler Yeni

Fitness - BCAA Alıcam Yardım!

KlausM

80+ Silver
Selamlar geçen günlerde yağ yakmak ile alakalı bir konum vardı biraz araştırdım yağ yakarken kaslarda eriyormuş bunu engellemek için güzel bir marka / asitlerin oronlarının eşit dağıtıldığı bir ürün önerir misiniz?

yaklaşık tahmini 5-7 kilo yağım var.

sanders

80+ Bronze
Selamlar geçen günlerde yağ yakmak ile alakalı bir konum vardı biraz araştırdım yağ yakarken kaslarda eriyormuş bunu engellemek için güzel bir marka / asitlerin oronlarının eşit dağıtıldığı bir ürün önerir misiniz?

yaklaşık tahmini 5-7 kilo yağım var.
l carnitine + cla kullanabilirsin ben bu 3 ürünü kullanmıştım

ilk başta power system l carnitine kullandım sonra grenade geçtim en son gnc marka cla almıştım kullanmadım onu daha nature's supreme cla gelmemişti stok ondan gnc almıştım şimdi gnc yok

KlausM

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
l carnitine + cla kullanabilirsin ben bu 3 ürünü kullanmıştım

ilk başta power system l carnitine kullandım sonra grenade geçtim en son gnc marka cla almıştım kullanmadım onu daha nature's supreme cla gelmemişti stok ondan gnc almıştım şimdi gnc yok

Scitec BCAA+Glutamine Xpress 600 Gr​

hocam bunu almayı düşünüyorum değerleri iyidir değilmi yağ yakerken kas kaybetmemek benim içim çok önemli malum yaz geldi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Yağ yakarken kasları korumak oldukça zor.
Allah kolaylık versin hocam.

KlausM

80+ Silver
Yağ yakarken kasları korumak oldukça zor.
Allah kolaylık versin hocam.
sağol ya cidden zor spora gidiyorum ben kaslarımı sıktığımda fazla gözükmüyor ama zargananın teki sıktığı zaman kasları çıkıyor damarları çıkıyor sinir oluyorum sanki spora o gidiyor ben evde yatıyorum işte yağ yakıcam sonra kaslarıda korursak sonrasında kreatin alıcam sonra bass :kedi:

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
sağol ya cidden zor spora gidiyorum ben kaslarımı sıktığımda fazla gözükmüyor ama zargananın teki sıktığı zaman kasları çıkıyor damarları çıkıyor sinir oluyorum sanki spora o gidiyor ben evde yatıyorum işte yağ yakıcam sonra kaslarıda korursak sonrasında kreatin alıcam sonra bass :kedi:
Çünkü o çok zayıf ve yağ oranı düşük o yüzden onda belli oluyo zor olan yüksek kiloda bunları başarmak

KlausM

80+ Silver
Çünkü o çok zayıf ve yağ oranı düşük o yüzden onda belli oluyo zor olan yüksek kiloda bunları başarmak
kesinlikle katılıyorum yağ oranım 10-11 olsa yeter bana

1653938617760.png

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım

Scitec BCAA+Glutamine Xpress 600 Gr​

hocam bunu almayı düşünüyorum değerleri iyidir değilmi yağ yakerken kas kaybetmemek benim içim çok önemli malum yaz geldi
bu ürünü kullanıyorum bütcen varsa alabilirsin içinde glutaminde var özellikle diyet dönemlerinde kullan kas kaybını minimuma indirirsin

KlausM

80+ Silver
bu ürünü kullanıyorum bütcen varsa alabilirsin içinde glutaminde var özellikle diyet dönemlerinde kullan kas kaybını minimuma indirirsin
bütçe yetiyor alıcam bir kaç haftaya

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Kas yıkımı zor olur. Yağ yakarken nasıl kas kaybediyorsunuz? Aç falan mı kalıyorsunuz, vücudun karbonhidrata ihtiyacı varken yemeyip en son kasınızdan mı besleniyorsunuz?

KlausM

80+ Silver
Kas yıkımı zor olur. Yağ yakarken nasıl kas kaybediyorsunuz? Aç falan mı kalıyorsunuz, vücudun karbonhidrata ihtiyacı varken yemeyip en son kasınızdan mı besleniyorsunuz?
hocam ben 77 kiloyum 70 olmam lazım 7 kilo yağ var bunları diyet+antremanla yakarken kaslarda eriyor yağla beraber bunun için normal besinlerdende alabilriz bcaa ama yemekle uğraşamam bu sebepten ek takviye alıyorum böylelikle kaslarımı koruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Taze havuç suyu buda organik olsun kardo benden sana zihinde tutuyo 2gunde 1bardak iç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom