Fitness için bileklik önerisi

Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar bazı hareketlerde bileğimi fazla büküyorum ve buda ağrıya sebep oluyor yada biceps çalışırken ağırlığı bırakırken bir yanma oluyor bilek çalışıyorum ama sebebini bilmiyorum bide bileklik ile denemek istiyorum o yüzden 250-300 TL'lik bir bileklik arıyorum diğer sorumda bazı bileklikler baş parmagi geçiriliyor bazilarindada uzun ip oluyor ağırlığa sarmak için farkları nedir tam olarak

Arkadaşlar bazı hareketlerde bileğimi fazla büküyorum ve buda ağrıya sebep oluyor yada biceps çalışırken ağırlığı bırakırken bir yanma oluyor bilek çalışıyorum ama sebebini bilmiyorum bide bileklik ile denemek istiyorum o yüzden 250-300 TL'lik bir bileklik arıyorum diğer sorumda bazı bileklikler baş parmagi geçiriliyor bazilarindada uzun ip oluyor ağırlığa sarmak için farkları nedir tam olarak
Bileklik öneremem ama spor yapmadığın vakitlerde pirinç ile çalışabilirsin. İnternette videolarına bakarak bulabilirsin. Bileklik al tabi.

Bileklik öneremem ama spor yapmadığın vakitlerde pirinç ile çalışabilirsin. İnternette videolarına bakarak bulabilirsin. Bileklik al tabi.
Pirinç ile çalışmaları gördüm ama bu yanma sanki benim barı tutma seklimden kaynaklı galiba ondan dolayı bileklik istiyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim

WRAP bilegin bukulmemesi icin

STRAP lat pulldown gibi hareketlerde bilegini rahatlatip sirti daha iyi hissetmen icin

itislerde bilegine destek olmasini istiyorsan wrap

cekislerde destek istiyorsan strap

anlattığına göre itişlerde sıkıntı vardı o yüzden wrap önerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor