Fitness programı YARDIM

Reaksiyon skoru
4
Merhaba sporcu arkadaşlar. yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum. Hangi bölgeyi ne kadar süre çaışmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Haftada 5-6 gün gidiyorum. Program hazırlamama yardımcı olur musunuz ?

Merhaba sporcu arkadaşlar. yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum. Hangi bölgeyi ne kadar süre çaışmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Haftada 5-6 gün gidiyorum. Program hazırlamama yardımcı olur musunuz ?
Haftada 5 gün yeter her bölge 5 günde 2 kere çalışıcak şekilde örnek

Göğüs/Triceps
Omuz/Bacak
Sırt/Biceps
Göğüs/Kol
Sırt/Omuz

Göğüs ve bacağı aynı gün çalışma.

Kol günlük hayatta oldukça aktif olduğu için 2 gün yeterli.

Her gün bilek pump yapabilirsin egzersiz/ağırlık.

Ben kendi çapımda yapıyorum bildiklerimle yardımcı olayım dedim. Profesyonel ve abartı bir vücut hayalim yok bilgili arkadaşlar daha detaylı yardımcı olur.

Bu arada yağ ve şekeri tamamen kes diz ve bacak için D vitamini alabilirsin normaldede da lazım aslında çoğu kişiye eksik kalıyor. Her gün yumurta süt et vb. tüketmeyi unutma.

Haftada 5 gün yeter her bölge 5 günde 2 kere çalışıcak şekilde örnek

Göğüs/Triceps
Omuz/Bacak
Sırt/Biceps
Göğüs/Kol
Sırt/Omuz
Pazartesi - Göğüs/Arka Kol
Salı - Sırt/Ön Kol
Çarşamba - Omuz
Perşembe Bacak/Karın

benim böyle kötü mü?

Pazartesi - Göğüs/Arka Kol
Salı - Sırt/Ön Kol
Çarşamba - Omuz
Perşembe Bacak/Karın

benim böyle kötü mü?
Ortalama bir sporcu için en yararlı antrenman şeklinin
Her bölge'nin haftada 2 kere çalıştırılması olduğu söyleniyor (Bacak Hariç)
Karın'a özellikle bir gün ayırmak bana çok mantıklı gelmiyor hiç durmadan 4-5 hareketlik bir antrenmanı 2 set yapsan en fazla 15 dakika sonuçta

Ortalama bir sporcu için en yararlı antrenman şeklinin
Her bölge'nin haftada 2 kere çalıştırılması olduğu söyleniyor (Bacak Hariç)
Karın'a özellikle bir gün ayırmak bana çok mantıklı gelmiyor hiç durmadan 4-5 hareketlik bir antrenmanı 2 set yapsan en fazla 15 dakika sonuçta
taam senin programı uygulucam artık daha iyi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,022
Üyeler
200,271
Son üye
arda__1

Geri