Fitness salonuna başlıyorum nasil program yaparım

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
18 yaşında 176 62 kiloyum kilo alma doğrultusunda en doğru şekilde çalışmak istiyorum nasil antrenman programi yaparim yardımcı olabilicek varmı?

Çok bilgim yok ama tanıdığım spor hocaları var bana sorarsan daha fazla fitnes yüklen cardio çok yapma yani yap ama dengeli yani zayıflamak için değilde egzersiz gibi yap sonra fitness geç ama yiyebildigini ye fakat sağlıklı ye

18 yaşında 176 62 kiloyum kilo alma doğrultusunda en doğru şekilde çalışmak istiyorum nasil antrenman programi yaparim yardımcı olabilicek varmı?
Ben bir diyetisyenle çalışmıyorum. İnternette zirilyon tane program var. Gayette işe yardı bende.

Ben ilk ay full body sonra bölgesele geçmiştim. Hocalarınla konuşman daha iyi olur bence beraber program yapın buradan tam olarak fiziğinin nasıl oldugunu bilemiyoruz

İlk 3-4 hafta Full Body yap hareketleri düzgün yapmaya özen göster.Zamanla her şeyi öğrenirsin.

İlk ay full body yap ondan sonra program uygulanır zaten. Girişte yapılan kardiyo genelde ısınmak için yapılıyor ben 10 dakika civarı yapıyorum.İlk aydan sonra sana program verebilirim ama biraz ağır gelebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,936
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri